Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Legyek őszinte anyával? Ebben...

Legyek őszinte anyával? Ebben az esetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Májusban ideköltöztem a legjobb barátnőmékhez. De az öccséhez kicsit közel kerültem és már elég komoly a dolog, de még titokban tartjuk. Viszont anyával mindig őszinte voltam, csak nem tudom, hogy ebben a helyzetben mit tegyek...

Más az, ha egy 17 éves lány a legjobb barátnőjénél lakik és az is más, ha a barátjánál... Ráadásul közöttünk már a közös síelésen is volt valami, de akkor megbeszéltük, hogy soha többet, ez így nem lenne jó, csak azért történt ez meg az, mert blablabla. Nem akarom, hogy anya azt gondolja, hogy nem bízhat bennem.

Nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés.

Elég valószínű, hogy hamarosan kiderül a dolog és nem szeretném, ha azok, akik a legfontosabbak nekem, másoktól tudnák meg.

2014. aug. 25. 12:21
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem Rékának hívnak?
2014. aug. 25. 15:12
 52/58 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező hagyjad már a 72%-ost.Senkire nem reagálsz csak rá.Kezdem azt hinni saját magaddal beszélgetsz és próbálod gerjeszteni a népet itt.Szóval vagy hagyd abba ezt a kamu szöveget vagy reagálj már valami értelmeset is.

Amúgy meg pont az csinálod mint a 72%-os.Fújod a magadét de másnak a véleményét leszarod....

2014. aug. 25. 15:13
 53/58 anonim ***** válasza:
82%

Dragam, te kerdeztel, mi valaszolunk. Nem mi teregettuk ki a szerelmi eletunket a netre hanem te.

17 evesen mar nem kellene azon meglepodni, hogy mas embereknek mas a velemenye.

2014. aug. 25. 15:14
 54/58 A kérdező kommentje:

De mit reagáljak?

Csak azt bizonygatják a válaszadók 95%-a, hogy naiv vagyok, meg hasonlókat.

Kaptam normális válaszokat is, elolvastam, próbálom kitalálni, mit tegyek, de ennél többet nem tudok tenni.

Milyen reakciót vársz?

Amúgy nem, nem Réka vagyok.

2014. aug. 25. 15:18
 55/58 anonim ***** válasza:

"Viszont anyával mindig őszinte voltam, csak nem tudom, hogy ebben a helyzetben mit tegyek..."

Érzed te is, hogy nem helyes, amit csinálni akarsz, ezért hezitálsz.

2014. aug. 25. 15:22
 56/58 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjátok már! Nem követett el semmi bűntettet. Kérdező! Te pedig ne itt a gyk-n vergődj, mert úgy látom nem fogsz itt sok megértést találni. Szerintem nem olyan nagy ügy ez az egész, nem kell így felfújni.
2014. aug. 25. 16:37
 57/58 anonim ***** válasza:
Ha édesanyáddal megmaradt a jó kapcsolat, akkor legközelebb amikor beszéltek telefonon vagy skypeon, akkor mondd el neki hogy mit érzel a srác iránt. Pont azért te mondd el neki hogy tudja hogy bízhat benned. Persze teljesen más hogy a legjobb barátnőddel laksz, vagy a pasiddal, de szerintem édesanyád tisztában volt ezzel a lehetőséggel. Ahol kamaszok laknak egy fedél alatt, ez könnyen megeshet! Mesélj neki róla, meg az érzéseidről! Ha már a helyzet adott, akkor ne titkoljátok!
2014. aug. 25. 17:03
 58/58 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már a kérdezőt. Miért ne lehetne egy 17 éves lány szerelmes egy 15 éves fiúba. Én is ismertem ilyen párt, jártak is vagy 6 évig. Aztán elmúlt, de nem azzal kezdték, hogy úgysem tart örökké.

Szerintem mondd el anyukádnak, és a legjobb barátnődet is kezd el puhítani. Az alap szituációval semmi baj nincs, a nehézséget az okozza, hogy náluk laksz, és nem tudom a fiú szülei meg a barátnőd mit szólnak majd a helyzethez.

Anyukádra viszont biztos mindig minden körülmény közepette számíthatsz, szóval beszéld meg vele. JObban ismer mint itt a gyk-sok.

2014. aug. 25. 21:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!