Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Legyek őszinte anyával? Ebben...

Legyek őszinte anyával? Ebben az esetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Májusban ideköltöztem a legjobb barátnőmékhez. De az öccséhez kicsit közel kerültem és már elég komoly a dolog, de még titokban tartjuk. Viszont anyával mindig őszinte voltam, csak nem tudom, hogy ebben a helyzetben mit tegyek...

Más az, ha egy 17 éves lány a legjobb barátnőjénél lakik és az is más, ha a barátjánál... Ráadásul közöttünk már a közös síelésen is volt valami, de akkor megbeszéltük, hogy soha többet, ez így nem lenne jó, csak azért történt ez meg az, mert blablabla. Nem akarom, hogy anya azt gondolja, hogy nem bízhat bennem.

Nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés.

Elég valószínű, hogy hamarosan kiderül a dolog és nem szeretném, ha azok, akik a legfontosabbak nekem, másoktól tudnák meg.

2014. aug. 25. 12:21
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
93%

Na ez az írás akár az enyém is lehetne ha 13 évvel ezelőtt lennénk.Én is a barátnőmnél laktam,bár nem az öccsével"jöttem"össze hanem egy teljesen külön élő fiúval aki tőlem fiatalabb volt kicsit több mint egy évvel.

Kérdező pont így gondolkodtam akkor én is mint most te...tudod hol a fiú?Menyasszonya van nekem pedig férjem!!!

Ezek a szerelmek elmúlnak olyan gyorsan mint ahogy kötetnek.Szerintem ennyire nem kellene komolyan venned még ezt a kapcsolatot.Lehet szórakozni,bulizni...de gyere vissza ehhez a kérdéshez pár év múlva.Saját magadon fogsz röhögni mekkora buta voltál!

Minden jót!

2014. aug. 25. 14:05
 32/58 anonim ***** válasza:
96%

Olvass vissza, kérdező. Volt ott pár megfontolnivaló, de könnyen átléptél rajtuk, mivel nem látsz a szerelemtől, és tapasztalatlan, naiv gyereklány vagy.

Ha nem tanulsz a figyelmeztetésekből, majd tanulsz a pofáraesésből:

- amikor a 15 éves gyerekbarátod teherbe ejt

- amikor a 15 éves gyerekbarátod nem fogja nyugodtan fogadni, hogy vége, és komoly gyűlölködés indul meg otthon, sejted, hogy nem őt fogják kirakni, hanem téged

- amikor a 15 éves gyerekbarátod becsajozik, és te leszel megsértődve

- amikor a barátnőd megutál, amiért a tesójával prütykölsz

- és így tovább....

és te ekkor még mindig ott laksz, érzed az utálatot, és azt kívánod, hogy bárcsak máshogy lett volna.

De mi úgysem értünk ehhez, te sokkal jobban tudod, hogy mi van és mi lesz :) elegánsan félreállunk, és csinálj, amit akarsz, drágám :)

2014. aug. 25. 14:09
 33/58 anonim ***** válasza:
38%
En a helyedbe
2014. aug. 25. 14:11
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

Látszik az érettséged kérdező.Ahogy elolvasol egy válasz azonnal pontozod lefele és meg sem fordul a fejedben,hogy ezek a válaszok közül valakinek is igaza lehet.

Tudom,tudom te jobban tudod,a te életed....bla bla bla

Majd rájössz te is.Mi is rájöttünk annak idején a nagy szerelmeink mit értek.Te is rájössz idővel majd amikor felnősz.

2014. aug. 25. 14:14
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

* En a helyedben jobban aggodnek azon , hogy a baratnod es a szulei, hogyan fognak reagalni a kapcsolatotokra. Gondolom, mikor megegyeztettek . hogy ott fogsz veluk elni, arrol nem volt szo, hogy osszebujsz a kistesoval.

Off: most egeszen komolyan, te mit latsz egy 15 eves fiuban? En 19 eves vagyok, de a sajat korosztalyomban levo pasikat is meg gyerekeseknek tartom nem, hogy a 15-16 eveseket.

2014. aug. 25. 14:18
 36/58 A kérdező kommentje:

Na jó, ez már kész vicc itt.

Most kezdjek el én is korkülönbséges példákat hozni? Minek?

Senki élete nem olyan, mint xy élete.

72%-os, erőlködj máshol.

Miért lennék terhes? Nem feküdtem le vele még, de hamarosan elkezdek gyógyszert szedni és van ám óvszer is! :)

Hasznos kis találmányok ezek.

De édes, hogy így aggódsz a lelkivilágom miatt. :)

Majd én is biztos rájövök, milyen csalódni, milyen az élet. De szerintem ti is voltatok kamaszok és szerelmesek is.

Ne itt vezessétek le, hogy megkeseredtetek az évek folyamán.

17 éves vagyok, miért gondolkozzak azon, hogy úristen, mi lesz évek múlva?

Jelenleg csak vele szeretnék lenni, ennyi. Ahogy ti is rájöttetek mindenre, majd én is ráfogok, ebben biztos vagyok.

2014. aug. 25. 14:19
 37/58 anonim ***** válasza:
95%

En a helyedben inkabb azon agyalnek hogyan mondanam el a baratnod anyjanak, a jelenlegi potanyadnak, hogy osszefekudtel a kisfiaval.

Hidd el nekem, o jobban ki fog akadni, mint a sajat anyad, meg az is lehet hogy mire egyet pislogsz az utcan talalod magad.

Az elettapasztalat reszehez: a nejem 18 evesen osszejott egy 16 eves sraccal, oriasi szerelem volt, aztan eljott egyetemre.... es osszejott velem :) Ilyen az elet.

2014. aug. 25. 14:19
 38/58 anonim ***** válasza:
95%

Mondom, kérdező, csinálj, amit akarsz. Aztán majd együtt olvassuk az újabb topicod, hogy ki akarnak rakni a szülők, mert nem arról volt szó, hogy bebújsz a kisfiuk ágyába :)

Naiv vagy, buta és nagyon okosnak hiszed magad :)

Csinálj, amit akarsz, úgyis ezt akartad hallani :)

2014. aug. 25. 14:22
 39/58 anonim ***** válasza:
38%

"Miért lennék terhes? Nem feküdtem le vele még, de hamarosan elkezdek gyógyszert szedni és van ám óvszer is! :)

Hasznos kis találmányok ezek. De édes, hogy így aggódsz a lelkivilágom miatt. :)"

Most mondjam, hány topicot olvastam arról, hogy védekezés mellett lett terhes? Mit csinálsz 17-18 évesen egy gyerekkel? Magzatgyilkossággal kezded a felnőtt életed, ugye?

Gondolkozom, hogy minden 17 éves lány ennyire felelőtlen és buta? Nem, vannak nálad okosabbak. Azok hallgatnak a felnőttekre.

2014. aug. 25. 14:23
 40/58 A kérdező kommentje:

Az anyukáját nem zavarná a dolog, a nevelőapukája pedig ha sejt is bármit, nem hozta szóba. Ők elég lazák, engedékenyek.

Az anyukája a nyugalom mintaképe, azon sem borult ki, mikor a barátnőm összetörte a vadonatúj autóját, pedig csak a garázsig kellett volna mennie. Vagy azon se, mikor "véletlenül" Bécsben kötött ki és érte kellett mennünk. Őt ez nem idegesíteni fel, mikor idejöttem, akkor is mondta, hogy nyugodtan hívhatok ide bárkit, csak szóljak előre, mert akkor úgy vásárol, stb.

72%-o, menj már innen légyszi. :D

Miért hallgassak rád?

Az, hogy itt, a gyk-n nem írja le valaki, hogy nem védekezett és inkább azt írja, hogy ő márpedig a létező összes védekezési módszert alkalmazta, semmit nem jelent.

Ahhoz elég nagy balszerencse kell, hogy valaki gyógyszer+óvszer mellett terhes legyen. Ahhoz meg semmi közöd nincs, hogy akkor mit tennék.

2014. aug. 25. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!