Legyek őszinte anyával? Ebben az esetben mit tennétek?
Májusban ideköltöztem a legjobb barátnőmékhez. De az öccséhez kicsit közel kerültem és már elég komoly a dolog, de még titokban tartjuk. Viszont anyával mindig őszinte voltam, csak nem tudom, hogy ebben a helyzetben mit tegyek...
Más az, ha egy 17 éves lány a legjobb barátnőjénél lakik és az is más, ha a barátjánál... Ráadásul közöttünk már a közös síelésen is volt valami, de akkor megbeszéltük, hogy soha többet, ez így nem lenne jó, csak azért történt ez meg az, mert blablabla. Nem akarom, hogy anya azt gondolja, hogy nem bízhat bennem.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés.
Elég valószínű, hogy hamarosan kiderül a dolog és nem szeretném, ha azok, akik a legfontosabbak nekem, másoktól tudnák meg.
17 evesen a baratnodnel laksz?
akkor szerintem tokmindegy, mit mondasz anyadnak.
Igen, mert anya elköltözött innen, elég messzire. Én pedig nem akartam menni, meg most egy új gimnáziumban elölről kezdeni mindent (ilyenkor általában a legtöbben rontanak, nekem már kell a továbbtanuláshoz a jó átlag), stb.
Úgyhogy a legjobb barátnőm anyukája kitalálta, hogy költözzek oda, úgyis nagy a házuk, simán elférek és így legalább nem kell apához költöznöm és kollégiumba sem kell mennem.
Kielégítő a válaszom?
Ja, és nekem anyukám van, nem 'anyám'.
Személyesen meséld el neki mindenképp, ha van rá lehetőséged. Ha normális akkor meg fogja érteni.
Fő az őszinteség, ezt mindenképpen értékelni kell.
Az meg hogy pont így alakult, hogy egy házban laktok "szerencsétlen" véletlen.
Gondolom azért nem terveztek egy szobában aludni, stb. Szerintem ez hülyén venné ki magát a barátnőd anyukájáék előtt is.
Lehet ezt normális keretek között is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!