Anyával mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon nem tudok már mit csinálni.

Munkát keresek május óta. 3 interjúm volt eddig. Illetve most lett volna egy de ezt vissza utasítottam. Ok: anya látta egy újságba független attól, hogy meg se birom csinálni (ezt mondtam is neki több milliószor) meg jó rossz a közlekedés (4 óránként megy egy bussz vagy vonat visszafele mégrosszabb) de ettől független ad be ad be. Hadd örüljön és lássa beadtam. Nem fűztem hozzá reményeket. Ma hívtak és visszautasítottam. Most érted eleve esélytelen vagyok a munkára.

Meg mondtam neki, hogy beadtam a vodához... Elkezdi boltosnak? Vagy minek? De ezt ilyen nagyon szemét hangsúllyal. És csodálkozik rajta, hogy ha én ilyeneket is bevállalnék csak olyan legyen amit tudjak csinálni.

2014. aug. 4. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Hány éves vagy basszus 12?

Ha a bolti állás annyira tré anyud szerint, akkor nyilván taníttatott, csak nem vagy elég tökös ahhoz, hogy elmenj dolgozni.

Ha még mindig anyád tart el, akkor ne vele akarj csinálni valamit, hanem magaddal.

Ha meg behívnak interjúra, akkor legyen már benned annyi, hogy nem utasítod vissza élből. Tudod betanítják ám az embert, nem fogsz belehalni, hogy nem tudsz előre mindent. Senki nem tud semmit abból ami egy új helyen várja. Odamész, és megtanulod. A suliba csak az alapokat sajátítottad el.

Szedd már össze magad!

2014. aug. 4. 12:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak az a szar hogy ezt rohadtul nekünk nem is tanították amit odanyomott.

És nem arról van szó, hogy nem akarták, hogy tovább tanuljak. Én se akartam. A régi sulimba nyúztak volna vele. Amit megcsináltam szakmát azt mondták a tanárok közül, hogy csinálnom kéne diplomát belőle meg úgy is volt de időközbe rájöttem, hogy ez engem nem érdekel.

Mást tanulni meg már nem éri meg, hogy nem támogatja az állam. Továbbtanulni egyetem/fősulira meg nem akarok úgy, hogy nem vagyok abba teljesen biztos, hogy mit akarok. Ebbe is biztos voltam még egy féléve és már nem akarom. (kb. 14 éves koromtól ezt akartam)

2014. aug. 4. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Neked nincs más bajod, csak az, hogy lusta vagy.

Ezen próbálj változtatni. Sose lesz kedved semmihez, amiért tenni kell? Elárulom, mindenért kell!

2014. aug. 4. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Most ezt miből szűrted le?

Az ami most lett volna az tényleg olyan, hogy a 0-ról bárki tanult volna napi 24 órát 3 hétig még akkor se tudná annyira, hogy bírjon is vele dolgozni.

És nem arról van szó tényleg, hogy nem akarok dolgozni. Mert én tényleg mennék de nem ilyen helyre. Most komolyan az, hogy valahova betanítanak úgy, hogy mittudomén nem tudom a pénztárgépet használni vagy valamit az nem zavar de az tényleg nem olyan, hogy egy kettőre meg is lehetne tanulni.

Abba meg tényleg nincs semmi szerintem, hogy én abba amit eddig tanultam középsuliba meg utána szakmán beleuntam. Sokan nálam idősebben se nagyon tudják, hogy mit is akarnak valójában.

2014. aug. 4. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!