Miért veszekszik velem, mikor ez nem az én ötletem volt? Hogy oldjam ezt meg anyával?
Olyan válaszokat ne írjatok, hogy menjek el dolgozni és fizessem ezeket magam, mert év közben örülök, ha van 1-2 órám napközben, amikor nem a könyv felett vagyok, vagy nem különórán ülök és anya is megmondta, hogy nem akarja, hogy kamaszként dolgozzak, a szüneteim, szabadidőm ne erről szóljon.
Van 2 legjobb barátnőm, akik tehetősebbek, mint mi. Nemrég kitalálták, hogy fogadjunk személyi edzőt és emellett kezdjünk el járni kangoo-ra és pilatesre. De ezek elég drágák, vagyis ahová ők akarnak járni és anya ma elkezdett velem veszekedni, hogy én ezt mégis hogy gondolom, meg minek találok ki ilyet.
Meg tegnap is neteztem és rákerestem az iPhone 6-ra, hogy mikor jelenik meg. Látta a gépemen és azonnal mondta, hogy Karácsonyra kaptam a mostani iPhone-t, nehogy azt gondoljam, hogy novemberben, a szülinapomra kapok egy újat. De nem is beszéltem erről, csak kíváncsi voltam, milyen lesz...
Gyorsan nő a körmöm, ezért 2 hetente járok manikűröshöz. Ezért apa morog folyton, hogy minek kell nekem odajárni és miért nem tudok havonta, mint anya. De anyáé alig nő, 2 hétig lenövése sincs, az enyém 2 hét után olyan, mintha 2 hónapja lettem volna.
Folyton olyanok miatt veszekszenek velem, amikről én nem tehetek, vagy amihez nekem semmi közöm nincsen.
Amúgy jó velük a kapcsolatom, csak mikor a pénz szóba kerül, vagy az, hogy megyek valahová, ilyenek lesznek.
16/L
Ha amúgy sincs időd, hogy akarsz még külön edzésre menni?
Ha pedig a barátnőid ennyivel tehetősebbek, segíthetnének kicsit: pl. fizethetnék ketten az edzésed.
El vagy kényeztetve. Mindent megcsinálnak neked.
17/f
Ahhoz, hogy mozogj, nem kell személyi edző.
Ahhoz, hogy szép, ápolt legyen a körmöd, nem kell manikűrös, magadnak is tudod ápolni.
A telefont gondolom, azért hitte anyukád, hogy már megint újat akarsz, mert másban is szórod a pénzt.
Kicsit vegyél vissza és tanuld meg, hogy mindenki annyit költhet, amit megengedhet magának. Ne akarj olyan lenni, mint a tehetősebb barátnőid, ha egyszer ti nem vagytok annyira gazdagok.
Pasiból vagyok, az én körmöm is gyorsan nő. Hetente 1x levágom kisollóval... Ha meg is reszelem, húsz percnél nem több.
Ájfónt zsebből meg tudnám venni, de kell a francnak az a túlárazott almás vacak. Az oldschool telómmal lehet sms-t írni, telefonálni, vagyis mindent, amit az ember a telefonjával csinálni akar. Cserébe még mindig 1 hétig bírja egy töltéssel, és nem rinyál, ha leejtem a földre...
Személyi edző helyett meg kora reggel fel szoktam kelni, és elmegyek futni.
Na, eddig tartunk 0 forintnál. Van még tovább problémád?
személyi edző 16évesnek??????
iphone 6?
manikűr?
pff ezekre egy forintot nem kapnál
majd ha keresel, akkor lehet ilyen luxusra költeni
Azért akarok edzésre menni, hogy lefogyjak még egy kicsit.
A manikűröshöz azért járok, mert különben véresre rágom a körmeimet. Anya vitt el oda először, még 2 éve, mert nem bírta tovább nézni, hogy folyamatosan ragtapaszok vannak az ujjaimon.
Az iPhone pedig jobb, mint az android, ez tény. De erről most nem akarok vitát nyitni, nem ez a kérdésem lényege és nem is az, hogy faragjak le a kiadásaimból.
Nem mondhatom a barátnőimnek, hogy erre nincs pénzünk, mert akkor azzal jönnek anyáék, hogy miért hozom őket kellemetlen helyzetbe.
én így fogyok: futás, torna otthon - csak egy jó cipő kellett hozzá
körömre: lakk, aminek kb kaka íze van, nem fogod rágni
iphone nem jobb, csak neve van, mint mindennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!