Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért veszekszik velem, mikor...

Miért veszekszik velem, mikor ez nem az én ötletem volt? Hogy oldjam ezt meg anyával?

Figyelt kérdés

Olyan válaszokat ne írjatok, hogy menjek el dolgozni és fizessem ezeket magam, mert év közben örülök, ha van 1-2 órám napközben, amikor nem a könyv felett vagyok, vagy nem különórán ülök és anya is megmondta, hogy nem akarja, hogy kamaszként dolgozzak, a szüneteim, szabadidőm ne erről szóljon.

Van 2 legjobb barátnőm, akik tehetősebbek, mint mi. Nemrég kitalálták, hogy fogadjunk személyi edzőt és emellett kezdjünk el járni kangoo-ra és pilatesre. De ezek elég drágák, vagyis ahová ők akarnak járni és anya ma elkezdett velem veszekedni, hogy én ezt mégis hogy gondolom, meg minek találok ki ilyet.

Meg tegnap is neteztem és rákerestem az iPhone 6-ra, hogy mikor jelenik meg. Látta a gépemen és azonnal mondta, hogy Karácsonyra kaptam a mostani iPhone-t, nehogy azt gondoljam, hogy novemberben, a szülinapomra kapok egy újat. De nem is beszéltem erről, csak kíváncsi voltam, milyen lesz...

Gyorsan nő a körmöm, ezért 2 hetente járok manikűröshöz. Ezért apa morog folyton, hogy minek kell nekem odajárni és miért nem tudok havonta, mint anya. De anyáé alig nő, 2 hétig lenövése sincs, az enyém 2 hét után olyan, mintha 2 hónapja lettem volna.

Folyton olyanok miatt veszekszenek velem, amikről én nem tehetek, vagy amihez nekem semmi közöm nincsen.

Amúgy jó velük a kapcsolatom, csak mikor a pénz szóba kerül, vagy az, hogy megyek valahová, ilyenek lesznek.

16/L

2014. aug. 19. 12:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Húú, de irritáló lény lehetsz te.

Amúgy csináld magadnak a körmöd, és abból talán kifutja a kangoo. Vagy csak simán dolgozz.

2014. aug. 19. 14:21
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Majd az élet megtanít arra, hogy mi a helyes hogyan kell gondolkodni a szüleid helyett is.

Ha kitűnsz is valamiben, az életed más területein kapod majd az ívet rendesen.

Már el is kezdődött!

Még csak a szüleid bírálják irreális gondolkodásmódodat. Majd követik őket a barátok, párkapcsolatok, munkatársaid, anyósod,stb.

Huszonévesen már kész idegroncs leszel, mert nem érted milyen nyelveken beszélnek körülötted. Értsd ahogy akarod.

2014. aug. 19. 14:53
 33/39 anonim ***** válasza:
92%
Nekem meg hetente kell járnom szoliba és félévente veszek új Gucci táskát, nem tehetek róla, hogy fehér a bőröm és a divat változik :((((((((
2014. aug. 19. 15:04
 34/39 anonim ***** válasza:
91%

De egy elkényeztetett kiscsaj lehetsz. Otthon nem tudsz edzeni? Tölts le egy rubintréka videót, vegyél egy polifoamot meg pár súlyzót és már mehet is az edzés. Vagy ugrókötelezz, hullahoppozz. Vagy csak ne zabálj annyit. De hihetetlen, hogy egy tini csajnak ennyi szar kell ahhoz, hogy ne legyen dagadt. A manikűr is... Komolyan ennyi önuralmad nincsen, hogy nem vagy képes abbahagyni a körmeid csesztetését? Hiába bizonygatod itt, hogy neked ezek kellenek, de ezzel csak azt igazolod, hogy teljesen életképtelen vagy, mert el sem tudod képzelni, hogy NORMÁLIS embereknek ezek a dolgok már felesleges pénzszórást jelentenek.

Az egy dolog, hogy szerintem sem kell egy 16 évesnek dolgoznia, de egy normális 16 éves nem jár 2 hetente manikűröshöz, nem jár kangoo-ra és pilatesre, nincsen személyi edzője, sem iPhone-ja. Vagy vegyél vissza az igényeidből és akkor a szüleid sem fognak morogni, vagy ha úgy érzed, hogy neked ezek járnak, akkor emeld fel a segged és menj dolgozni, mert ezeket egy tininek nincs joga kifizettetni szerencsétlen szüleivel.

2014. aug. 19. 15:24
 35/39 anonim ***** válasza:
92%
a világ megérett a pusztulásra... és Ti fogtok minket eltartani a jövőben, már ha nem kapok szívrohamot az ilyen nehéz sorsú kérdésektől :D
2014. aug. 19. 16:38
 36/39 anonim ***** válasza:
65%

Hát ez azért elég súlyos...

Te bőven átlag felett élsz. Javaslom, hogy járj sokat edzeni és körmöshöz is,hogyha ezt így szeretnéd a jövőben is. Az irasodból kiindulva ugyanis nem vagy egy nagy durranás agyilag, tehát te magad nem fogod tudni megtermékenyítés magadnak ezeket a körülményeket. De ha nem leszel már dagadt, és elég csecse lesz a körmöd,akkor még akár egy pénzes pasid is lehet, és nem fogsz éhendögleni. :)

2014. aug. 19. 17:55
 37/39 anonim ***** válasza:
97%

Aztamindenit. Ez azért odab..szott hallod...

17 éves lány vagyok, képzeld el elsétálok város szélére, mezőre akárhova, felveszem a futócipőmet és futok :o

Ja és nem fogod elhinni, de van egy narancssárga polifómom meg egy tvm és interneten fent van millió tornavideó. Ezen kívül én is rágtam a körmömet míg egyszer ezt nem mondtam " A manóba mi a fenének rágom??" És azóta ha rágni akarom mindig ránézek a szép kezemre és nem rágom. Sőt azthiszed nem tudom fokozni ezt? Akkor tévedtél. A barátnőm kitalálta, hogy ő jógára fog járni. Én pedig tudod mit mondtam? "Hagyjál már f..szba a hülyeségeiddel"

És képzeld el még mindig beszél velem :D

El vagy szállva magadtól. Pedig én is megengedhetném magamnak, hogy műkörmöm legyen meg jóga bérletem.

2014. aug. 19. 19:11
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval olyan átlag vagyunk... Van 2 autónk, medencés házunk, évente kétszer megyünk nyaralni, egyszer síelni"

Átlag???:DDD visíítok.

Édes drágám, csak egy hétre tudnád meg milyen az "átlag"nak lenni, rögtön nem a kangoo meg a pilátesz lenne a fő problémád..

Fogyni akarsz? JÓ! Diéta, kevés cukor, kevés kenyér, sok fehérje, kevés zsír. Torna, konditerem, úszás, akármi.

A kaját úgyis megveszik az "átlagos" fizetésű szüleid, egy sima kondibérlet meg kb 7000k. Ott tudsz futógépezni, kis súllyal emelni, tárogatni, római pad, meg amit akarsz, és hidd el, fogyni fogsz. Sokkal hasznosabb mint az idióta pilátesz, főleg, hogy fogadjuk, hogy ha ki is fizetnék neked a bérleted, ugyanúgy tömnéd magadba a kajákat.

A körömrágásról meg képzeld el, önerőből is le lehet szokni. Én 5 éves korom óta töpörödöttre rágtam, csupa véres seb volt, és azthiszem pont 16 voltam mikor elhatároztam, hogy leszokok róla. Kaptam párszáz forintért körömerősítőt, és ma már elég nagy és erős körmeim vannak.

Persze egy magadfajta elkényeztetett kis pitsa nem tudja miaz, hogy AKARATERŐ!!

2014. aug. 20. 13:32
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Drága kérdező:) én még SOHA életemben nem voltam manikűrösnél, és az esküvőmig nem is tervezem. Pilates, kangoo, személyi edző?? Saját pénzemből vettem tavaly egy futócipőt, és futok. Nem gépen, hanem a környező háztömbök körül. Ha sok időm van, a Margit-szigeten. Ingyen. Iphone? Most készülök (szintén saját pénzből) a 30 000 Ft-os telefonomat egy 40 ezresre cserélni, mert a régi már csak néha működik. Eszembe nem jutna százezreket költeni egy telefonra. Az ilyen "luxusokra" nyári munkával keresem meg a pénzt, nem a szüleimet húzom le. Pedeig mi sem élünk rosszul. Szállj már magadba és viselkedj úgy mint egy normális tini. Nem attól fogtok jól szórakozni a barátaiddal hogy eszméletlen mennyiségű pénzt költötök. "Folyton olyanok miatt veszekszenek velem, amikről én nem tehetek, vagy amihez nekem semmi közöm nincsen." Esetleg fejezd be a követelőzést, és ne költs ilyen nevetséges dolgokra hanem foglald el magad. Amit itt leírtál az mint kiadás felesleges. Menj futni, biciklizni, kirándulni, az ingyen van. Csináld otthon a körmeidet, és használj olcsóbb cuccokat. Ha meg nagyon unatkozol, találj valami olcsó hobbit vagy próbáld ki milyen megdolgozni a pénzért. 16/L
2014. aug. 25. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!