Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért veszekszik velem, mikor...

Miért veszekszik velem, mikor ez nem az én ötletem volt? Hogy oldjam ezt meg anyával?

Figyelt kérdés

Olyan válaszokat ne írjatok, hogy menjek el dolgozni és fizessem ezeket magam, mert év közben örülök, ha van 1-2 órám napközben, amikor nem a könyv felett vagyok, vagy nem különórán ülök és anya is megmondta, hogy nem akarja, hogy kamaszként dolgozzak, a szüneteim, szabadidőm ne erről szóljon.

Van 2 legjobb barátnőm, akik tehetősebbek, mint mi. Nemrég kitalálták, hogy fogadjunk személyi edzőt és emellett kezdjünk el járni kangoo-ra és pilatesre. De ezek elég drágák, vagyis ahová ők akarnak járni és anya ma elkezdett velem veszekedni, hogy én ezt mégis hogy gondolom, meg minek találok ki ilyet.

Meg tegnap is neteztem és rákerestem az iPhone 6-ra, hogy mikor jelenik meg. Látta a gépemen és azonnal mondta, hogy Karácsonyra kaptam a mostani iPhone-t, nehogy azt gondoljam, hogy novemberben, a szülinapomra kapok egy újat. De nem is beszéltem erről, csak kíváncsi voltam, milyen lesz...

Gyorsan nő a körmöm, ezért 2 hetente járok manikűröshöz. Ezért apa morog folyton, hogy minek kell nekem odajárni és miért nem tudok havonta, mint anya. De anyáé alig nő, 2 hétig lenövése sincs, az enyém 2 hét után olyan, mintha 2 hónapja lettem volna.

Folyton olyanok miatt veszekszenek velem, amikről én nem tehetek, vagy amihez nekem semmi közöm nincsen.

Amúgy jó velük a kapcsolatom, csak mikor a pénz szóba kerül, vagy az, hogy megyek valahová, ilyenek lesznek.

16/L

2014. aug. 19. 12:03
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
87%
Szia! Az edzéses témára annyit mondhatok, hogy szerintem se dolgozz de ha van zsebpénzed akkor abból finanszírozhatod, vagy fizessék a szüleid, de szállj bele te is hiszen mégis csak te szeretnél járni a barátnőiddel, és nem ők... Az iPhone dolgot meg nem is értem..xd itt olyan érthetően leírtad, hogy csak megnézted. de akkor anyukádnak miért nem mondtad így el? A manikűr sztem nem olyan rohadtul fontos már nem azért... Azt mondod nem vagytok olyan tehetősek... Hát akkor minek kell manikűröshöz járni? Szépen kilakkozod magadnak és abból a pénzből amiből oda jártál, elmehetsz edzeni.
2014. aug. 19. 12:18
 12/39 anonim ***** válasza:
91%

Vannak körömrágás ellen ilyen szerek, amiket rákenve a körömre kellemetlen ízt érzel. Azzal le tudnál szokni, és az a pénz megmarad, nameg nem pontoznád le a válaszadókat.

17/f

2014. aug. 19. 12:18
 13/39 A kérdező kommentje:

A futógép is több százezer, szóval majdnem ugyanott vagyunk.

A körmömre már mindenféle lakkot kentem, úgyis rágtam, piszkáltam, téptem.

Nem vagyunk dúsgazdagok, de szegények sem.

Szóval olyan átlag vagyunk... Van 2 autónk, medencés házunk, évente kétszer megyünk nyaralni, egyszer síelni, megengedhetjük magunknak, hogy eljárjunk koncertekre akár külföldre is néha-néha. Úgyhogy ne gondoljátok, hogy amíg én a manikűrösnél ülök, apáék itthon száraz kenyeret rágcsálnak.

2014. aug. 19. 12:21
 14/39 anonim ***** válasza:
87%

A koromragas ellen a manikuros nem hasznal, eleg hulye kifogas.

szemelyi edzo nelkul is lehet elni, sot fogni is, plane 16 evesen.

2014. aug. 19. 12:22
 15/39 anonim ***** válasza:
82%

Hiába pontozol le, akkor egy elkényeztetett, kisgyerek vagy. A barátnőid, meg nem is igazi barátok, ha nem értenék meg, hogy neked nincs mindenre pénzed, amikre nekik. (illetve a szüleiteknek)

Majd a saját pénzedből élj nagy lábon. Ne más fa---val akard verni a csalánt.

2014. aug. 19. 12:23
 16/39 anonim ***** válasza:
95%

milyen gép? mondom: CIPŐ! és kint futni, jobb is mint szalagon! de úri népnek derogál az utcán futni :D

majd ha leesik a seggedről a héj, és te fogsz ezért megdolgozni akkor majd lesel

2014. aug. 19. 12:23
 17/39 anonim ***** válasza:
94%

Kapaszkodj meg, nagyon meg fogsz dobbenni: a futashoz nem kell gep.

Amugy egyertelmuen kamu kerdes.

2014. aug. 19. 12:24
 18/39 anonim ***** válasza:
88%

kislány te nagyon el vagy szállva magadtól...

saját edző,kangoo,pilates,manikür és iphone 16 évesen????

Még jó, hogy a szüleid ellene vannak, ha már edzeni lenne időd akkor emeld fel a popód és menj dolgozni és fizesd ki magadnak. De azok amiket te akarsz az mind luxus egy kis csitrinek...

Amúgy meg mire kéne neked futópad????? nem hallottál még a szadban való futásról? Az igazi sportolók télen is kint futnak.

2014. aug. 19. 12:26
 19/39 anonim ***** válasza:
97%

Szóval olyan átlag vagyunk... Van 2 autónk, medencés házunk, évente kétszer megyünk nyaralni, egyszer síelni, megengedhetjük magunknak, hogy eljárjunk koncertekre akár külföldre is néha-néha. Úgyhogy ne gondoljátok, hogy amíg én a manikűrösnél ülök, apáék itthon száraz kenyeret rágcsálnak.

Hehe, ha ez az átlag, akkor én olyan szegény vagyok mint a templom egere!

Pedig eddig én neveztem magam átlagnak 1 kocsival, kertes házzal, egyszeri nyaralással.

2014. aug. 19. 12:26
 20/39 anonim ***** válasza:
98%

Futógép??

Bszdmg... ez vagy kamu, vagy tényleg kezd elhülyülni a mai tizenéves társadalom.

Vágd le rövidre a körmöd, akkor nem tudod rágni. Meg ne falj annyit.

"Az iPhone pedig jobb, mint az android, ez tény"

Na jó, ez a kérdés kamu.

2014. aug. 19. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!