Legyek őszinte anyával? Ebben az esetben mit tennétek?
Májusban ideköltöztem a legjobb barátnőmékhez. De az öccséhez kicsit közel kerültem és már elég komoly a dolog, de még titokban tartjuk. Viszont anyával mindig őszinte voltam, csak nem tudom, hogy ebben a helyzetben mit tegyek...
Más az, ha egy 17 éves lány a legjobb barátnőjénél lakik és az is más, ha a barátjánál... Ráadásul közöttünk már a közös síelésen is volt valami, de akkor megbeszéltük, hogy soha többet, ez így nem lenne jó, csak azért történt ez meg az, mert blablabla. Nem akarom, hogy anya azt gondolja, hogy nem bízhat bennem.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés.
Elég valószínű, hogy hamarosan kiderül a dolog és nem szeretném, ha azok, akik a legfontosabbak nekem, másoktól tudnák meg.
Na ezek szerint még te is gyereknek tartod magad az előző hozzászólásod alapján!
Lányegében én már nem is értem mi a lényeg ebben az egész szövegben.Te kérdeztél minket kérdező,mi válaszoltunk de neked semmi sem jó.
Szerintem anyudat nem fogja érdekelni mit csinálsz és ezek szerint a "pótanyudat"sem.Akkor mi a kérdés?Elmondod anyudnak,hogy a Pistával vagy és kész.Felvállaljátok a kapcsolatotokat mindenki előtt és jól van.Majd lesz ahogy lesz.Ha 2-3-4 vagy akárhány hónap múlva vége a tiniszerelmnek akkor keresel valami megoldás ismét merre menj.Bár ha ennyire "leszar"mindenki mindenkit hát nem gondolom,hogy menned kellene a házból.Annyi kellemetlenség lesz az egészben,hogy kerülgethetitek egymást Pistával.
Nem kell ezt ennyire bonyolítani.Csináljátok úgy ahogy jónak gondoljátok.Úgy sem szól bele ebben a családban senki bele a gyerekek életébe.
Mondjuk sajnálom a kérdezőt, aki nem kell sem az anyjának, a pótszülei magasról tesznek rá, korlátok és segítség nélkül tengődik. Valószínűleg megszokta, hogy azt csinál, amit akar, és aki szerint nem lenne helyes, leüvölti.
De tényleg csak a saját pofáraeséséből tanul, a figyelmeztetésekből nem. Van ilyen típus, na.
És van olyan típus is, aki nem tudja nem beleütni az orrát más dolgába és szerinte csak úgy jó, ahogy ő gondolja.
Nem igaz, 72%-os? :)
17 évesen természetes, hogy így gondolkodsz, kérdező :) Ha nem neked tetsző a válasz, azonnal tiltakozol ellene.
De tényleg sajnállak, mert nem így kellene élned, ebből csak rosszul jöhetsz ki. Rossz érzés lehet úgy élni, hogy valójában mindenki tojik a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!