Legyek őszinte anyával? Ebben az esetben mit tennétek?
Májusban ideköltöztem a legjobb barátnőmékhez. De az öccséhez kicsit közel kerültem és már elég komoly a dolog, de még titokban tartjuk. Viszont anyával mindig őszinte voltam, csak nem tudom, hogy ebben a helyzetben mit tegyek...
Más az, ha egy 17 éves lány a legjobb barátnőjénél lakik és az is más, ha a barátjánál... Ráadásul közöttünk már a közös síelésen is volt valami, de akkor megbeszéltük, hogy soha többet, ez így nem lenne jó, csak azért történt ez meg az, mert blablabla. Nem akarom, hogy anya azt gondolja, hogy nem bízhat bennem.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés.
Elég valószínű, hogy hamarosan kiderül a dolog és nem szeretném, ha azok, akik a legfontosabbak nekem, másoktól tudnák meg.
És mit csinálsz, ha két hét múlva összevesztek az öccsével? Hova mész lakni? Vagy kerülgetitek egymást?
Nem okos dolog, amit csinálsz.
Ő 15 éves, kettőnkön kívül még senki nem tudja. Max. a nevelőapukája sejtheti, de ő meg nem erőltette, hogy beszéljünk róla, úgy tett, mintha nem látott volna semmit.
Hónapokig kerülgettük egymást, mert egyikünk sem lépett.
Ha összeveszünk, akkor veszekszünk egyet és megbeszéljük a dolgot, ennyi. Szerintem vagyunk olyan intelligensek, hogy egy kis vita miatt ne akarjak rögtön költözködni, meg szakítani.
"Ha összeveszünk, akkor veszekszünk egyet és megbeszéljük a dolgot, ennyi. Szerintem vagyunk olyan intelligensek, hogy egy kis vita miatt ne akarjak rögtön költözködni, meg szakítani."
Ez még a felnőtteknek sem megy egyszerűen, nemhogy két gyereknek, mint ti....
Azért ne menjünk bele ilyen felesleges jóslásokba, mert semmi értelme nincsen.
Egyetemre is itt fogok járni és nem kell az egyetemistákat úgy kezelni, mintha egy külön klikk lennének, akik csak egymással állnak szóba és azokat levegőnek nézik, akik nem járnak egyetemre. Persze, lesznek majd bulik, ahol ő nem lesz ott, de most is eljárok szórakozni (még egyetemistákkal is, húha), mégsem érzem azt, hogy nekem esetleg egy idősebb srác kellene.
Még senki nem tud semmit. Vagy lehet, hogy sejtik, de mi még senkinek nem beszéltünk erről.
A legjobb barátnőmnek már tettem célzásokat, meg látja rajtam, hogy van valami, de még nem beszéltem vele erről őszintén.
olyan aranyosan naiv vagy :)
kepzeld, sokan itt tapasztalatbol beszelunk, hogy mi megy az egyetemen.
ra fogsz jonni hogy a faszid csak egy kisfiu.
De mindegy is, nincs ezzel baj, ez az elet rendje. Azert gumit huzzatok.
Nem vagyok naiv egyáltalán. Csak ismerem magamat és tudom, hogy milyen vagyok.
Hiába beszéltek tapasztalatból, ha egyáltalán nem ismertek.
Tudom, hogy mi megy az egyetemeken, nem egy burokban élek.
De az embert csak olyanra veszik rá, amire engedi és amit akar. Én pedig nem szeretném őt megcsalni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!