Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell így viselkedniük,...

Miért kell így viselkedniük, mert eljöttem velük nyaralni? Hogy legyen elviselhetőbb?

Figyelt kérdés

Eljöttem apával, a feleségével és a gyerekükkel nyaralni. Igazából azért, mert hazafelé megállunk egy hatalmas bevásárlóközpontnál és ott van egy bolt, ami Mo.-n nincs és bevásárolok egy kicsit (meg a többiben is), mert online boltja meg nincs.

Már mikor elindultunk, baj volt, hogy mennyi csomagom van. Aztán elkezdték, hogy miért hoztam ennyi "kütyüt", meg töltőt (egyik rémálmom, hogy lemerül mindenem, ezért hoztam 2 power banket és akkus telefontokokat) és hogy miért netezek folyton, miért van mindig fülhallgató a fülemben, csak zenét hallgatok, netezek és a barátaimmal beszélek egész úton, mégis mekkora lesz így majd a telefonszámlám, stb. Utána hallottam, hogy arról beszélgetnek, miért kell egy kamaszlánynak ennyi 'felesleges' és drága holmi, meg a felesége mondta, hogy anyáék biztos azért vesznek meg minden első szóra, mert sose foglalkoznak velem (nem tudták, hogy ezt hallom).

Aztán az is gond, hogy én nem eszem abból, amiket hoztak, hanem inkább veszek magamnak mindig valamit, ha éhes, szomjas leszek. Sz.rul esik, hogy apa nem áll ki mellettem, mert oké, hogy nem beszélünk sokat, de azért a lánya vagyok és mikor a felesége cseszeget, jogtalanul, azért jól esne, ha nem csendben hallgatná az egészet.

Már otthon is baj volt, hogy én különszobát kértem.

Bánom, hogy eljöttem, mert ha maradok otthon, mehettem volna a Szigetre a barátnőimmel, nem késtem volna le a legjobb barátnőm szülinapját és a nevelőapám 50. születésnapi buliját... Anyának nem is mondtam ezeket, meg hogy szekál a nő, mert akkor vagy az lenne, hogy értem akar jönni (amit nem akarok, mert most ezért ne vezessen órákat), vagy az, hogy felhívja apát és jól összevesznek.

Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire rossz?

Még 5 napot leszünk itt.

2014. aug. 15. 15:53
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
71%

Most nem azért, de az nem csúnya, gonosz, rossz indulatú általánosítás. Hogy aki gyakorikérdésekre jár az szegény, és csak azért is bántja, fikázza a gazdagokat?? :D

Ez elég szánalmas megállapítás. Szinte erősebben üt visszafele.

Alapjáraton senki se azon akadt fenn, hogy külföldre megy vásárolni. Ha én külföldre megyek, ugyan ezt csinálom. Mindenki azon akadt fent ahogy viselkedik. Passzív agresszív viselkedése van. Nonverbális úton mutatja ki azt ami a szívét nyomja. Nyilvánvalóan senki se hülye, még a kisgyerek is megérti a testbeszédet.

Arról van szó, hogy lehet 10,16, vagy akár 20 éves is, ez nem normális viselkedés. Itt van 5 oldalnyi válasz, amik ugyan azt sugallják, még sem képes változtatni.

Az én apám a legjobb barátnőm anyját választotta, adott egy ezrest és hónapokra lelépett, voltam vagy 12-3 éves. De SOSE viselkedtem vele úgy, mintha nem is létezne. A mai napig nem kedvelem, sőőt... Pedig már felnőttem. De sose engedtem meg magamnak azt, hogy ne úgy viselkedjek vele, mintha nem az apám lenne.

Szóval nyugodtan lehet úgy viselkedni mint egy ovodás, vagy kiérdemelhetnéd mindenkinek a tiszteletét a családban, hogy képes voltál felülemelkedni önmagadon! Itt ennyiről van szó.

Nekem senki se mondja azt, hogy 16 évesen amúgy sem normálisak a fiatalok, ugyanmáár nem is olyan régen 16 évesen házasodtak, és szültek gyereket a nők.. Kérlek.. Evvel mindent lehet, csak takarózni sem.

2014. aug. 16. 12:33
 52/53 anonim ***** válasza:
53%
Bár engem vinne valaki nyaralni!
2014. aug. 17. 05:47
 53/53 anonim ***** válasza:

Baromira el vagy kényeztetve!

Apád szerintem nyugtatózza magát, hogy el bírjon viselni.

Szállj magadba inkább. Gondolom már az elsö napokon vágtad a pofákat, mivel a soraidból kivehetö, hogy már eleve úgy indultál neki, hogy utálod a nöt. Ezt az ember megérzi, meg be van dugva a füled, mikor beszélgetni is lehetne. Nem azt mondom, hogy legyél a nö legjobb barátnöje, de azért könyörgöm, elvittek magukkal. Az, hogy be van dugva a füled és beles.arsz az egészbe, azt mutatja, hogy abszolút nem vagy kíváncsi semmire ami velük kapcsolatos, csak legyenek meg a cuccaid, amúgy meg b.sszák meg. Ezt meg nem kötelesek elviselni, te hisztérika.

Tedd fel a segg ed a vonatra, vagy stoppolj, aztán húzzál haza, jobb lesz mindenkinek.

2014. szept. 19. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!