Nekem nagyon rossz anya az anyám. Mit tegyek, hogy elviselhetőbb legyen? 13/L
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 20:08
3/10 anonim válasza:
Én ezt megéltem,bezárkóztam a szobámba,hogy minél kevesebbet találkozzam vele és minél hamarabb kirepültem...
39/N
4/10 anonim válasza:
Az anyák már csak ilyenek. Talán csak a javadat akarja. Tényleg, miben nyilvánul meg?
5/10 anonim válasza:
őszintén megvalva nálunk is ez volt. szerintem találd meg az összhangot, beszélgessetek többet.
6/10 A kérdező kommentje:
Mindenhogy rossz ahogyan csak lehet. Most vele élek mert a szüleim elváltak, apámhoz viszont nem akarok költözni mert így is pénzhiányban küzd. Anyám soha nem támogat semmiben, sőt, elveszi az önbizalmamat is. Többször mondta már hogy saját magát jobban szereti, mint engem, meg hogy hülye vagyok. (azt gyakran mondja) Pedig én nem tartom magam különösebben kezelhetetlennek, soha nem ordítok rá, vele ellentétben meg tudom őrizni a hidegvérem. A legapróbb dolgokba is beleköt, és semmi fogalma sincs a gyereknevelésről. Ő maga eléggé gazdag, de nekem még ruhát sem hajlandó venni, így kb feleannyi ruhám van mint a korombelieknek. Azt akarja hogy mindent a zsebpénzemből fizessek (tényleg MINDENT) ami elég csekély és azt is csak akkor ha dolgozok. De ez csak néhány ok a sok közül amiért szerintem elég rossz anya.
2013. ápr. 11. 20:38
7/10 anonim válasza:
20:20 as vagyok,szintúgy volt nálam is,gazdag volt,de szó szerint éheztetett miközben ő gyorsétteremben evett minden nap és egyetlen nadrágom volt...És mindig lealázott.
13 évesen már szabad akaratodból apádhoz költözhetsz,fizessen ő neki gyerektartást,lehet jobb lenne.
Persze én így utólag,mondjuk nekem már jó felnőtt fejjel,de így visszagondolva,én a nagyszüleimhez költöztem volna.
8/10 anonim válasza:
Anyukád lehet hogy változókorban van, ilyenkor előfordul az ilyesmi. Legyél türelmes vele, beszélgessetek sokat, tervez közös programokat. Kezdeményez több beszélgetést.
9/10 A kérdező kommentje:
5 éve vagyok vele türelmes, a közös programok sem jönnek be. Ha beszélgetek vele, a vége mindig az lesz, hogy ő beszél a problémáiról amit más emberek okoznak neki (témától függetlenül) én pedig hallgatom. Már nem kibékülni akarok vele, egyszerűen csak el akarom érni hogy viseljük el egymást. (Az ő szabályai szerint is próbáltam már élni, de nehéz ha ő sem tudja mit akar)
2013. ápr. 11. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!