Az anyám nagyon nem szereti a páromat, egy rossz beszólása miatt. Hogyan tudnék javítani a helyzeten?
Ismerős helyzet, anyám a kezdetektől ellenséges a párommal, mert nem volt szimpatikus neki az első találkozás alkalmával - nem egy húron pendülnek, nem vallják ugyanazokat a nézeteket és értékeket, ennyi. Emiatt nem beszélnek, szinte nem is ismerik egymást, csak rajtam keresztül, meg amit a facebookon látni lehet. :D Ez így megy már másfél éve, nagyon rossz. Anyám folyamatosan csak acsarkodik, és nem hiszi el, hogy egy ilyen "gazemberrel", "naplopóval" együtt tudok élni... Amúgy ő a legjobb ember, akivel valaha is találkoztam, munkája van, dolgozik éjjel-nappal hogy eltartson engem (én még tanulok).
Azt találtuk ki, hogy egyszer elhívjuk anyámat egy kávézóba, csak így hármasban, beszélgetni. Ott nem csaphat hisztit, nem drámázhat látványosan.. :)) És legalább annyi lesz, hogy megismerik egymás álláspontját. Nem kell, hogy szeressék egymást, de már én is nagyon unom, hogy mindkét oldalról csak a fújolást hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!