Miért ilyen rossz anyám? (leírásban bővebben)
Anyámmal semmit nem lehet megbeszélni.Ez a legnagyobb baj.
Mindig veszekedni akar velem ami azt jelenti hogy én normálisan beszélek vele és amikor az ő érvére mondok én egy ellenérvet ő egyből ordibál hogy mi a fenét képzelek én hogy őt kétségbe vonom(pedig tényleg sokszor nekem lenne igazam....)És a legnagyobb hogy semmit nem hallgat meg tőlem, nemtudok vele megbeszélni semmit pedig lennének bajaim amit meg akarnák vele beszélni.Ma is hazajöttem egy ritkarossz nap után meg akartam vele beszélni valamit , erre azt mondta hogy ő most fáradt , ere mondtam hogy - De anyu, és erre elkezdte felhangon mondani hogy haggyam én őt békén mert túldolgozta magát(4 órában dolgozik 11 kor itthon van és nem nehéz munka......)érdekes hogy apám 10órákat dolgozik néha mégis meghallgat..csak azért anyámmal lenne jó megbeszélni dolgokat....
És a legnagyobb baj hogy meg akarja szabni hogy kiekkel barátkozzak.Érdekes módon olyan dolgokkal hogy olyan pólókban járok amira más aztmondta hogy gusztustalan(pl IRON MAIDEN es póló amin Eddie van(kb ilyen zombi ami mintha horron filmből mászott volna ki ) nem nagyon izgatja...de az már igen hogy meg ne lásson olyan barátokkal akik cigiznek...pedig én sosem gyújtanák rá(tényleg nem-kipróbáltam de egyszerűen nem ízlik , drága és sz@r).Ez csak egy példa volt.Meg egyszerűen nem ért meg olyan dolgokat amiket kedvelek pl. sportlövészet: szerinte az nem sport mert nem kell futkorsázni meg minden és szerinte semmi képesség nem kell ahhoz hogy valaki lövöldözzön papírtáblákra(fuh pedig de mennyire szeretem én azt)meg hogy suliba (nem vagyok olyan rossz semmiből) nem érdekli az hogy városi és megyei versenyeket nyerek infóból mert szerinte annak sicns semmi értelme az csak "számítógépezés".
Elegem van rossz az életem nagyon .
na elöször is olvasd el mégegyszer és döntsd el hogy tényleg melyik a legnagyobb baj. másodszor a kérdésed: "Miért ilyen rossz anyám?" ezt nem tudhatjuk lehet hogy a multjában kell keresni mert igy nem születik senki (valszeg igy nevelték őt is) és te is ilyen leszel ha igy nevel (hacsak nem teszel ellene).
Hát mit is mondhatnék a kérdésre válaszoltam. A sportlövészet is sport és a versenyek eredményei is hasznosak.
Szerintem beszéld meg apáddal hogy miért lehet ez.
Egyébként eszembe jutott valami de nem mondom mert nem tuti de van testvéred?
Nincs tesóm ...
És az a baj hogy olyan igazi barát sincs a közelben akinél ilyenkor el lehetne menni legalább valakinek elmondani személyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!