Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen rossz anyám?...

Miért ilyen rossz anyám? (leírásban bővebben)

Figyelt kérdés

Anyámmal semmit nem lehet megbeszélni.Ez a legnagyobb baj.

Mindig veszekedni akar velem ami azt jelenti hogy én normálisan beszélek vele és amikor az ő érvére mondok én egy ellenérvet ő egyből ordibál hogy mi a fenét képzelek én hogy őt kétségbe vonom(pedig tényleg sokszor nekem lenne igazam....)És a legnagyobb hogy semmit nem hallgat meg tőlem, nemtudok vele megbeszélni semmit pedig lennének bajaim amit meg akarnák vele beszélni.Ma is hazajöttem egy ritkarossz nap után meg akartam vele beszélni valamit , erre azt mondta hogy ő most fáradt , ere mondtam hogy - De anyu, és erre elkezdte felhangon mondani hogy haggyam én őt békén mert túldolgozta magát(4 órában dolgozik 11 kor itthon van és nem nehéz munka......)érdekes hogy apám 10órákat dolgozik néha mégis meghallgat..csak azért anyámmal lenne jó megbeszélni dolgokat....

És a legnagyobb baj hogy meg akarja szabni hogy kiekkel barátkozzak.Érdekes módon olyan dolgokkal hogy olyan pólókban járok amira más aztmondta hogy gusztustalan(pl IRON MAIDEN es póló amin Eddie van(kb ilyen zombi ami mintha horron filmből mászott volna ki ) nem nagyon izgatja...de az már igen hogy meg ne lásson olyan barátokkal akik cigiznek...pedig én sosem gyújtanák rá(tényleg nem-kipróbáltam de egyszerűen nem ízlik , drága és sz@r).Ez csak egy példa volt.Meg egyszerűen nem ért meg olyan dolgokat amiket kedvelek pl. sportlövészet: szerinte az nem sport mert nem kell futkorsázni meg minden és szerinte semmi képesség nem kell ahhoz hogy valaki lövöldözzön papírtáblákra(fuh pedig de mennyire szeretem én azt)meg hogy suliba (nem vagyok olyan rossz semmiből) nem érdekli az hogy városi és megyei versenyeket nyerek infóból mert szerinte annak sicns semmi értelme az csak "számítógépezés".

Elegem van rossz az életem nagyon .

2011. szept. 2. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben. Ahogy a fiaim elérték ezt a kort újra fontos lettem. Tele voltak kérdésekkel: De, anya, mi lesz, ha megszólítom? De, anya vajon én is bejövök neki? És szerinted meg is foghatom a kezét? És, anya azért nézett engem sokáig, mert látta rajtam, hogy tetszik nekem? És ehhez hasonlók. Ahogy nekik, úgy neked is azt mondom, hogy nem kell megjátszani magadat, olyannak mutasd magad, amilyen valóban vagy, érdeklődj a dolgai felől, amit érzel nem kell szégyellned senki előtt, és ha tetszik valld be nyugodtan. Nincs mitől tartanod,senkinél ne tartsd magad többnek, mert nem vagy több, de kevesebb sem, és ez minden helyzetben jusson eszedbe. Ölellek, így ismeretlenül és sok sikert kívánok neked.
2011. szept. 2. 21:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi , nagyon nagyon rendes vagy, es lehet holnap találkozok a kiszemelt lánnyal remélem azután jobban fogom érezni magam nem mégrosszabbul.
2011. szept. 2. 21:15
 13/19 Döne ***** válasza:
Ne haragudj, hogy lánynak hittelek, de nekem az volt a benyomásom. Viszont akkor még büszkébb lehetne az anyukád, hogy vele akarod megbeszélni a lányokkal kapcsolatos dolgaidat, én büszke lennék erre és boldogan ülnék le veled beszélgetni ahányszor csak akarod,tök jó lenne. Nekem egy felnőtt lányom van, aki már férjhez ment, és annyira jó a kapcsolatunk, hogy nem is akart messzhire költözni, itt lakunk egy lakótalapen egymással szembeni házban, sokat vagyunk együtt és nagyon jókat dumálunk együtt most is, és mikor kicsi volt meg kamasz akkor is. Ez így jó. Megmondom őszintén, ha lenne egy fiam szeretném, ha olyan lenne mint Te. Ráadásul a fiúk sokszor inkább a haverokkal beszélik meg az adott problémákat, ami jó is de sokszor csak rossz irányt mutatnak egymásnak.Sok sikert, az anyukáddal kapcsolatban, ha még kérdésed van én mindíg szívesen válaszolok Neked. Annyit kérdeznék, hogy hány éves vagy?
2011. szept. 3. 12:20
 14/19 Döne ***** válasza:
Ne haragudj,hogy az írásod alapján lánynak hittelek. Anyukádnak üzennék inkább, hogy ténbyleg legyen büszke, hogy a fia vele akarja megbeszélni a lányokkal kapcsolatos dolgait, hiszen a mostani fiúk, inkább a haverokkal beszélik meg ezeket,ami jó is lehet, de rossz is egyben, mert ebben az esetben rossz útra terelhetik egymást. Az a legjobb ha a szülőkkel vagytok olyan jó szeretettlejes, baráti kapcsolatban, hogy mindent meg lehessen beszélni,persze attól még a barátokkal is lehet. Szóval anyukád legyen csak nagyon büszke Rád. a sportlövészettel sincs semmi gond, az is tök jó, nem értem mi a gondja. Én nagyon boldog vagyok, mert van egy felnőtt lányom aki már férjhez ment, de itt lakik a lakótalepen velünk szemben, nem is mentek volna messzebb, hisz mi nagyon össze vagyunk nőve, barátnői viszonyban vagyunk, és voltunk mindíg is. Mindenről eltudtunk beszélgetni és ez nagyon de nagyon jó. Kívánom Neked is hogy rendeződjön a kapcsolatod az anyukáddal, ha mégsem akkor én szívesen válaszolok a kérdéseidre bármikor,persze ha igényt tartassz rá. HA lenne egy fiam, szeretném, ha olyan lenne mint Te.
2011. szept. 3. 12:29
 15/19 Döne ***** válasza:
Ne haragudj, hogy írásod alapján lánynak gondoltalak. Ha fiú vagy még büszkébb lehetne az anuykád, hogy vele akarod megbeszélni a problémáidat és a lányokkal való dolgaidat. Sok korodbeli inkább csak a haverokkal beszéli meg ezeket, persze ez is jó, de rossz is lehet, mert sokszor rossz útra terelik egymást. Remélem sikerül anyukáddal megoldani ezeket a dolgokak. Ha viszont lenne még kérdésed és kíváncsi lennél a válaszomra, én bármikor szívesen megteszem.
2011. szept. 3. 12:54
 16/19 Döne ***** válasza:
Azt már tudjuk, hogy fiú vagy, még annyit krédeznék hány éves?
2011. szept. 3. 12:55
 17/19 Döne ***** válasza:
Azt már tudjuk, hogy fiú vagy, még annyit szeretnék tudni hány éves?
2011. szept. 3. 12:57
 18/19 Döne ***** válasza:
Jézusom!! Most vettem észre, hogy több ugyanarra a kérdésre intézett válaszom is elment. Ez azért történhetett, mert m ég csak egy pár napja egisztráltam ezen az oldalon, és nem vagyok még túl jártas a dolgokban. Én megírtam a választ és szabályosan el is küldtem, de úgy vettem észre, hogy nem sikerült továbbítani, ezért megírtam többször is. Most vettem észre, hogy megjelent egy párszor a válaszom. Ez van, még fejlődök ebben a tekintetben. :). Azt nemtudom, hogy lehet e választ törölni, ilyen esetben.
2011. szept. 3. 14:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Semmi baj , de szerintem nem lehet választ törölni :/

És nagyon köszi :)

amúgy 15 vagyok

2011. szept. 3. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!