16 éves lány vagyok nem szeretnék a szüleimmel lakni hanem a barátommal mert egyszer nagyon jó fej az anyám egyszer meg nagyon rossz kiszámíthatatlan. A kérdésem végtére pediglen az lenne hogy hány éves koromig vagyok köteles a szüleimmel lakni?
a vér nem válik vízzé, ám egy barát igen..
ez jusson majd eszedbe akkor, amikor vége lesz a kapcsolatodnak s a barátodra nem számíthatsz.. -és lehet már a szüleidre sem..- (ergó két szék közé, a padlóra kerülsz..)
viszont a szüleidre mindig számíthatsz.
Azt hiszed mindig mindenkinek jófejek a szülei? Ezért akar elköltözni a kislány a barátjához... Bocsi de nevetnem kell. Idáig ki nevelt fel, a barátod? Amúgy meg mit is csinál anyád tulajdonképpen?
18/L
"a vér nem válik vízzé, ám egy barát igen.."
- Aha persze. Hány olyan család van ahol a szülők isznak vagy/és verik a gyereket? :)
- Figyeld, még ilyet is hallottam: a világrahozott gyerekét megölte! (kuka stb. stb.)
"ez jusson majd eszedbe akkor, amikor vége lesz a kapcsolatodnak s a barátodra nem számíthatsz.. -és lehet már a szüleidre sem..- (ergó két szék közé, a padlóra kerülsz..)
viszont a szüleidre mindig számíthatsz."
- Mi? Lehet már a szüleidre sem, viszont a szüleidre mindig számíthatsz? Egyébként nem így van, nálatok lehet, örülök is neki. Ha meg a szülőkre mindig lehet számítani akkor nem fogsz két szék közé, a padlóra kerülni.
Ok, beleegyeznek, hogy elköltözz, de mondjuk olyan kikötéssel, hogy anyagilag nem támogatnak. Akkor erre mit lépsz?
Meg az is számít, hogy milyen erős a kapcsolat? Hol laknál? A barátod családjánál vagy albérletben? Így is úgy is anyagi kötelezettséggel jár.
Szerintem jobban jársz, ha otthon maradsz, amíg lehetsz. Anyuddal kerüld a konfliktust.
Mellesleg tinédzser vagy még, most van a lázadó korod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!