Miért kell így viselkedniük, mert eljöttem velük nyaralni? Hogy legyen elviselhetőbb?
Eljöttem apával, a feleségével és a gyerekükkel nyaralni. Igazából azért, mert hazafelé megállunk egy hatalmas bevásárlóközpontnál és ott van egy bolt, ami Mo.-n nincs és bevásárolok egy kicsit (meg a többiben is), mert online boltja meg nincs.
Már mikor elindultunk, baj volt, hogy mennyi csomagom van. Aztán elkezdték, hogy miért hoztam ennyi "kütyüt", meg töltőt (egyik rémálmom, hogy lemerül mindenem, ezért hoztam 2 power banket és akkus telefontokokat) és hogy miért netezek folyton, miért van mindig fülhallgató a fülemben, csak zenét hallgatok, netezek és a barátaimmal beszélek egész úton, mégis mekkora lesz így majd a telefonszámlám, stb. Utána hallottam, hogy arról beszélgetnek, miért kell egy kamaszlánynak ennyi 'felesleges' és drága holmi, meg a felesége mondta, hogy anyáék biztos azért vesznek meg minden első szóra, mert sose foglalkoznak velem (nem tudták, hogy ezt hallom).
Aztán az is gond, hogy én nem eszem abból, amiket hoztak, hanem inkább veszek magamnak mindig valamit, ha éhes, szomjas leszek. Sz.rul esik, hogy apa nem áll ki mellettem, mert oké, hogy nem beszélünk sokat, de azért a lánya vagyok és mikor a felesége cseszeget, jogtalanul, azért jól esne, ha nem csendben hallgatná az egészet.
Már otthon is baj volt, hogy én különszobát kértem.
Bánom, hogy eljöttem, mert ha maradok otthon, mehettem volna a Szigetre a barátnőimmel, nem késtem volna le a legjobb barátnőm szülinapját és a nevelőapám 50. születésnapi buliját... Anyának nem is mondtam ezeket, meg hogy szekál a nő, mert akkor vagy az lenne, hogy értem akar jönni (amit nem akarok, mert most ezért ne vezessen órákat), vagy az, hogy felhívja apát és jól összevesznek.
Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire rossz?
Még 5 napot leszünk itt.
A leírtak alapján teljesen felesleges volt elmenned velük. Ez nem nyaralás, hogy te mindenben különcködsz és elvonulsz, bedugaszolod a füled. A közös nyaralás a közösen eltöltött időről szól. Nekik is jobb lett volna, ha nem kéne téged kerülgetniük. Mert kb. annyira akarsz ennek a családnak a tagja lenni, mint egy bőrönd.
Vásárolást meg megoldhattad volna úgy, hogy anyukádat, nevelőapukádat megkéred, hogy vigyenek el oda, esetleg kössétek egybe egy-két napos kirándulással.
Úgy lehet elviselhetőbb, ha hajlandó vagy foglalkozni, barátkozni velük.
Furcsa vagy... ha nekem ilyen rossz lenne a kapcsolatom apám új feleségével akkor nem mennék velük nyaralni. Felírnám apámnak hogy milyen cuccokat vegyen meg és ennyi.
Nem azért utálod apad új nőjét mert szerinted elvette tőled az apádat? Ha utálna a nő akkor tuti nem engedte volna apádnak hogy magával vigyen. Valahol nagyon sántít a sztorid, nem életszerű.
Nem, nem félek, hogy megmérgeznek.
De nem eszem fehér kenyeret, se chipset és hasonló 'egészséges' kajákat.
Azért jöttem el, mert anyával szoktunk minden ősszel pár napot külföldön tölteni, vásárolni, meg ilyenek. De ez idén elmarad, mert 8 hónapos terhes és mondta, hogy esetleg apáékkal eljöhetnék, mert vele legközelebb csak november-december környékén megyek majd.
Ezért jöttem csak. Apának meg hogy írtam volna fel, mit vegyen?
Azt se tudom, milyen cuccok lesznek, apára meg nem bírom rá ezt.
A nőnek meg aztán baromi sok beleszólása volt a dologba, mikor utazás előtt 1 héttel bejelentettem, hogy jövök velük.
Pont nem érdekel a véleményed rólam. :)
A nő meg a házasságukat mérgezte meg.
30 ezret kellene fizetnie, de azt is csak félévenként teszi, miután már anya azzal fenyegeti, hogy a számlájáról veteti le majd havonta... Mindenem, ami van és tényleg drága (Apple cuccok, márkás ruhák, cipők, táskák, ékszerek), azok anyától , a nagyszüleimtől és a nevelőapámtól vannak.
Anyától kapok majd autót is a szülinapomra (ha addig meglesz a jogsim), mert mikor mondtam apának, csak mosolygott, hogy 'persze, majd biztos kapok'. Akkor már nem mosolygott annyira, mikor mondta neki anya, hogy tényleg kapok, de meg sem kérdezi, hogy szeretné-e ő megvenni nekem.
Nem azért ilyen, mert nem lenne pénze (most építtet nyaralót...), hanem mert nem akar rám pénzt áldozni, velem lenni. Már nem zavar, majd' 13 évem volt hozzászokni.
Aki a személyemet szeretné kritizálni, ne tegye, mert nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!