Miért kell így viselkedniük?
A Párommal lassan két éve leszünk együtt, elötte két évig voltunk barátok.
A szüleim még most sem engedik, hogy együtt aludjunk. Apám a kapcsolatunk elején hatalmas balhékat csinált, pedig rendesen hazahoztam bemutatni és minden úgy volt, ahogy illik. Nekem Ő az első és ki is tartok mellette.
Apám amikor megtudta, hogy van valakim, el akart tiltani. Utána megfenyegette a Párom. Egy csomó akadályt gördített elénk.
Aztán tavaly télen a Páromnak ki kellett mennie szezonra dolgozni külföldre. Négy hónapig nem láttam, de kitartottunk egymás mellett, hűségesek maradtunk. Igaz, nagyon szenvedtünk. Most is kint dolgozik, de hetente jár haza.
Sajnos betegségek sora is súlyt minket fél éve egyfolytában. Nagyon nehéz időszakunk volt.
És soha sem aludhattunk együtt...egyszer sem hivatalosan. Amikor két napra elmentem Vele és a családjával nyaralni, Apámnak azt kellett hazudnom, hogy külön szobában alszunk.
Most azzal takaróznak, hogy félévkor kettes lesz a matekom. Sajnos ilyen vagyok, a magyar és a töri jobban érdekel...ötös is vagyok. De az nem számít. Most emiatt eltiltott. Naponta két órát, ha láthatom. Még csak a dolgainkat sem tudjuk megbeszélni.
Szenteste előtt megkértem Apám, hogy had aludjon itt a Párom, hogy ha már elhívta az éjféli misére, akkor ne az éjjszakában kelljen autókáznia. Erre az volt a válasz, hogy szerinte korai.
Hát mit csináljak már, hogy elfogadjon minket?! Annyira felzaklat ez az egész! Soha nem mehetek sehová, szórakozni sem enged, nincsenek barátaim szinte. Nem járhatok semmiféle közösségbe...Úgy érzem megfulladok.
Lépten-nyomon az alkalmat lesi, hogy keresztbe tegyen nekünk...néha már azt hiszem, hogy arra játszik, hogy tönkretegye a kapcsolatomat.
Kérlek, adjatok valami használható tanácsot!
Tapasztalatokat is oszthattok meg.
Köszönöm!
17/L
Nyugi, még egy év és integethetsz apukának, de amíg nem múltál el 18. addig neki kell téged az abortusztklinikára cipelnie.
Még egy évet bírj ki, és saját jogaid lesznek!
Egyenjogú leszel az apáddal, azaz jogilag felnőtt leszel.
"Egyenjogú leszel az apáddal, azaz jogilag felnőtt leszel."
Igen ha eltud költözni,de ha otthon marad akkor semmit sem változik attól, hogy 18 éves elmúlt.
Amúgy igaza van abban, hogy korai.
17 évesen ne akarjatok még a szülői ágyban kefélni!
Legalább titokban csináljátok, valami kolesz szobában.
Igen ha eltud költözni,de ha otthon marad akkor semmit sem változik attól, hogy 18 éves elmúlt.
Nem kell elköltöznie...
17 évesen még nem vehet ki hotelszobát de 18 évesen már igen!
Egy éjszaka két éjszaka, egy hosszúhétvége..
Jaj bocs apa most nem jövök haza a koleszból...
Adom a tippeket...
első: abortuszklinika? Tudod, nem vagyok egy idióta, hogy ne védekezzek. De kedves a feltételezésed.
Igazából az váltotta ki ezt az egészet, hogy 13 éves kis sz×rháziak meg minden héten más ágyában fetrengenek. Én normális embernek tartom magam és azzal nem lehetek együtt, aki számomra a legkedvesebb.
Ez a rengeteg mesterkélés egy idő után pedig fárasztó
Hiába védekezel hát nem érted?
17 évesen még nem vagy nagykorú, akármi van apád és a pasid szüleinek a felelőssége, az orvos velül iratja alá a papírt nem veled!
És ha esetleg bármi miatt meghalnál, őket veszik elő kiskorú veszélyeztetése miatt!!!
Ők mennek a sittre!
Érted már?
Ez nem rólad szól, hanem a jogról!! 18 nál van meghúzva a léc, amíg azt át nem ugrod addig azt csinálod amit apád mond, mert nekli kell tartania a hátát a te hülyeségeidért is!!!
És nem érdemeltem ki ezt a stílust :)
Az élet nem igazságos, de majd megszokod ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!