Miért kell így viselkedniük?
A Párommal lassan két éve leszünk együtt, elötte két évig voltunk barátok.
A szüleim még most sem engedik, hogy együtt aludjunk. Apám a kapcsolatunk elején hatalmas balhékat csinált, pedig rendesen hazahoztam bemutatni és minden úgy volt, ahogy illik. Nekem Ő az első és ki is tartok mellette.
Apám amikor megtudta, hogy van valakim, el akart tiltani. Utána megfenyegette a Párom. Egy csomó akadályt gördített elénk.
Aztán tavaly télen a Páromnak ki kellett mennie szezonra dolgozni külföldre. Négy hónapig nem láttam, de kitartottunk egymás mellett, hűségesek maradtunk. Igaz, nagyon szenvedtünk. Most is kint dolgozik, de hetente jár haza.
Sajnos betegségek sora is súlyt minket fél éve egyfolytában. Nagyon nehéz időszakunk volt.
És soha sem aludhattunk együtt...egyszer sem hivatalosan. Amikor két napra elmentem Vele és a családjával nyaralni, Apámnak azt kellett hazudnom, hogy külön szobában alszunk.
Most azzal takaróznak, hogy félévkor kettes lesz a matekom. Sajnos ilyen vagyok, a magyar és a töri jobban érdekel...ötös is vagyok. De az nem számít. Most emiatt eltiltott. Naponta két órát, ha láthatom. Még csak a dolgainkat sem tudjuk megbeszélni.
Szenteste előtt megkértem Apám, hogy had aludjon itt a Párom, hogy ha már elhívta az éjféli misére, akkor ne az éjjszakában kelljen autókáznia. Erre az volt a válasz, hogy szerinte korai.
Hát mit csináljak már, hogy elfogadjon minket?! Annyira felzaklat ez az egész! Soha nem mehetek sehová, szórakozni sem enged, nincsenek barátaim szinte. Nem járhatok semmiféle közösségbe...Úgy érzem megfulladok.
Lépten-nyomon az alkalmat lesi, hogy keresztbe tegyen nekünk...néha már azt hiszem, hogy arra játszik, hogy tönkretegye a kapcsolatomat.
Kérlek, adjatok valami használható tanácsot!
Tapasztalatokat is oszthattok meg.
Köszönöm!
17/L
nem vagyok koleszos. :/
De még lehetsz, rád is férne!
Tenyleg nincs mas megoldas, varnod kell a szuletesnapodig.
De a sulidat mindenkeppen fejezd be, erettsegizz le, ez a jovod szempontjabol fontos.
A 18. szulinapod masnapjan pedig azt csinalsz, amit akarsz - a szellemi erettsegeden mulik, hogyan alakitod a jovodet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!