Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim mindenben korlátoznak?

Figyelt kérdés

A szüleim túlságosan is féltenek minden tekintetben. De én egyébként nagyon talpraesett és életrevaló vagyok. Hogyan tudnám ezt bizonyítani a szüleimnek?

(Soha nem zennék/tettem olyat ami nekik sem jó, nem hogy nekem)

A jelenlegi baj az hogy nem akarnak elengedni egy versenyre mert nem akarják hogy "felnőtt nélkül" buszozzak. Nagyon elegem van hogy soha nem csinálhatok semmit , amit a többi barátom igen. Barátom sem lehet mert szerintük még "túl korai ilyenkor" ( mindenkinek van a környezetemben csak nekem nincs) Életem első randijára is csak úgy engedtek el hogy meggyőztem őket hogy ez csak egy baráti találkozó

Mit tegyek?

tegnap 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy pontosan? Egyedüli gyerek?
tegnap 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fontos infó lehet
tegnap 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Sztm az ilyen szülőkkel nem sok mindent lehet kezdeni...
tegnap 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt sem ártana közölni, hogy milyen nemű vagy, vagy a szövegből egyértelműen erre sem lehet következtetni.
tegnap 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért nagyon fontos, hogy hány éves vagy. Ha 16 évesen még buszozni sem engednek, az hát nem jó. Egy 16 évest lehet engedni tömegközlekedni, legalábbis ha a szülők nem egy burokban nevelték, akkor elég életképesnek és önállónak kell, hogy egy 16 éves képes legyen rá.

Gondolom 16 éves már biztos vagy, vagy akörül. Ezt az órási szülői féltést sosem értettem, hogy kéne, hogy így a gyerek önállóan majd boldoguljon?

Sajnos ezzel tenni nem sokat tudsz szerintem.

tegnap 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!