Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért korlátoznak a szüleim?

Miért korlátoznak a szüleim?

Figyelt kérdés

Pl. miért szabják meg hogy mikor, hova, kivel mehetek. Miért kell nekik mindig mindenről beszámolnom?

Meg kell indokolnom állandóan, hogy hova megyek.

Folyton a telefonomban kutakodnak, ez a nővéremre is jellemző.

Ha valakihez elmegyek, akkor nem engem, hanem őt hívják fel hogy induljak haza, és ez nagyon gáz nekem.

Nyáron ha 9ig nem érek haza, akkor utána alig akarnak elengedni valahova.

2021. aug. 7. 18:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Minden gyereket korlátoznak a szülei. Mert ők felelősek érted, ők nevelnek, ők finanszírozzák a dolgaidat. Ez a természetes.
2021. aug. 7. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Mert féltenek, meg biztos sok hülyeséget csinálsz. Nekem is ilyenek a szüleim, mert sokszor rossz vagyok és akkor kapok a szíjjal
2021. aug. 7. 18:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Értem, de ez már kicsit sok amit csinálnak...

Engem nincs okuk félteni, és az hogy barátokkal szeretnék lenni, az nem hülyeség :)

2021. aug. 7. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Költözz el ha nem tetszik, probléma megoldva:-) Bár gondolom a pénzük azért jól jön...
2021. aug. 7. 18:52
 5/11 A kérdező kommentje:
a számlákat és az étkeztetést fizetik :/ mást már mind magamnak állok, pont ezért
2021. aug. 7. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Nincs okuk félteni? Téged nem érhet baj? Nem úgy értettem a hülyeséget, hogy együtt vagytok, de biztos ti is cigiztek, isztok, csináltok veszélyes dolgokat. Én 16 éves vagyok és tudom hogy az ilyen korúak nem angyalok.
2021. aug. 7. 18:56
 7/11 A kérdező kommentje:
se cigizni se inni nem szoktam, de értem mire akarsz kilyukadni...
2021. aug. 7. 19:04
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Tipikus kancás tizenéves lány, nyugi van...
2021. aug. 7. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. aug. 7. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem tetszik kezdj sajat életet.
2021. aug. 7. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!