Miért kell így viselkedniük, mert eljöttem velük nyaralni? Hogy legyen elviselhetőbb?
Eljöttem apával, a feleségével és a gyerekükkel nyaralni. Igazából azért, mert hazafelé megállunk egy hatalmas bevásárlóközpontnál és ott van egy bolt, ami Mo.-n nincs és bevásárolok egy kicsit (meg a többiben is), mert online boltja meg nincs.
Már mikor elindultunk, baj volt, hogy mennyi csomagom van. Aztán elkezdték, hogy miért hoztam ennyi "kütyüt", meg töltőt (egyik rémálmom, hogy lemerül mindenem, ezért hoztam 2 power banket és akkus telefontokokat) és hogy miért netezek folyton, miért van mindig fülhallgató a fülemben, csak zenét hallgatok, netezek és a barátaimmal beszélek egész úton, mégis mekkora lesz így majd a telefonszámlám, stb. Utána hallottam, hogy arról beszélgetnek, miért kell egy kamaszlánynak ennyi 'felesleges' és drága holmi, meg a felesége mondta, hogy anyáék biztos azért vesznek meg minden első szóra, mert sose foglalkoznak velem (nem tudták, hogy ezt hallom).
Aztán az is gond, hogy én nem eszem abból, amiket hoztak, hanem inkább veszek magamnak mindig valamit, ha éhes, szomjas leszek. Sz.rul esik, hogy apa nem áll ki mellettem, mert oké, hogy nem beszélünk sokat, de azért a lánya vagyok és mikor a felesége cseszeget, jogtalanul, azért jól esne, ha nem csendben hallgatná az egészet.
Már otthon is baj volt, hogy én különszobát kértem.
Bánom, hogy eljöttem, mert ha maradok otthon, mehettem volna a Szigetre a barátnőimmel, nem késtem volna le a legjobb barátnőm szülinapját és a nevelőapám 50. születésnapi buliját... Anyának nem is mondtam ezeket, meg hogy szekál a nő, mert akkor vagy az lenne, hogy értem akar jönni (amit nem akarok, mert most ezért ne vezessen órákat), vagy az, hogy felhívja apát és jól összevesznek.
Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire rossz?
Még 5 napot leszünk itt.
Milyen tapintatosak. Tönkre teszed a nyaralásukat. Egész évben dolgoznak, itt a pihenő idő, és a fancsali hisztis nyavajgásod kell hallgatniuk, és a különcködésedet nézniük.
Nagyon tudok gratulálni. Meg se akarod ismerni az új feleségét. Miközben ha őt választotta valószínűleg közösek az elképzeléseik. Tehát ha apáddal tudnál miről beszélni, a feleségével is.
Ha megpróbálnál kedvesen viszonyulni hozzájuk, amiért tettek egy NAGY szívességet, és elvittek magukkal. Lehet mindenki másképp viszonyulna hozzád is!
A nagymama pedig azért mondja ezt, mert ő még más rendszerben élt. Amit apukád tett egyáltalán nem volt elfogadott. "Egyszer házasodik egy ember életében." Kitart mellette jóban, rosszban. Nem véletlen a szöveg...
De tudod mi a legviccesebb, nem, hogy anyukádék kinyalják a segged, kárpótlásért ami történt veled. De még az apádék is. Ha annyira nem törődnének veled, nem vittek volna el, vagy lese tojnák, hogy mit veszel, és mit csinálsz.
VEDD ÉSZRE MAGAD!
Pedig rád férne némi önkritika. Nem jár az embernek bármi, amit szeretne. Szívességet tettek neked, hogy magukkal vittek. Ők egy külön család. Hálás lehetnél, hogy rájuk erőszakolhattad magad, de inkább neked áll feljebb. Udvariasan kérned kellett volna, hogy velük mehess. Anyukád nem nevel?
A férfi meg olyan, hogy aki kapja, marja. Nem az új asszony hibája, ha a férfi őt választja, hanem a régi hiányossága.
Nem hisztizek egyáltalán.
Én megakartam ismerni a feleségét, még anya is kedves volt vele, sokat beszélgettünk róla és mondta, hogy szeretné, ha jóban lennék vele. Csak aztán hozzáment apához, megszületett a közös gyerekük és ennyi volt, én 'felesleges' lettem.
Nem tettek szívességet, anya beszállt a benzinpénze, ő fizette ki nekem a különszobát, az ő pénzén vásárolok. Annyi, hogy foglalok egy helyet a kocsiba...
Mama nincs a válások ellen (5-ször vált el), elég modern felfogású. Egyszerűen csak ki nem állhatja a nőt, pont úgy, mint apa legjobb barátja sem és a többi családtagunk. De ja, tuti bennem van a hiba.
Pont ez jutott eszembe...Miért nem mész haza, ha ennyire utálod az egészet? Mennyi idős vagy?
Nem kell szeretni apád feleségét, ha valóban olyan, mint amilyennek leírod.
De akkor, ha valóban a vásárlás a fő indokod, ne hisztizz amiatt, hogy rád szólnak, ha a telódat nyomkodod. Az egy dolog, hogy anyud fizeti, de ők töltik veled az idejüket.....Nem vagy te egy picit elkényeztetve? :/
OFF: Annyira bírom ezt itt gyakorin.Ha valaki leírja hogy tud nyaralni járni,vannak drágább cuccai,egyből flegma válaszokat kap.Szánalmas.
ON: Kérdező szerintem ne idegeskedj ezen a nőn feleslegesen.Hogy tennéd már tönkre a nyaralásukat ha netezel meg zenét hallgatsz?Így kb. "ott se vagy".Hidd el ha meg velük akarnál lenni az lenne a probléma.Sz*rd le az egészet,ezt a pár napot kibírod.Maradj a szobában,netezz,tévézz,egyél,vagy menj el csak úgy egyedül vásárolni,nézelődni.Végül is te is nyaralsz,ne hogy már ők csesszék el a te nyaralásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!