Ha az apuka külföldön dolgozik, mennyi gyerektartást kérhetek töle?
Na kéremszépen.
Kedves jó és rossz akaró!
Megkaptam a választ apukától!
Hajlandó emelni a gyerektartást, mégpedig felajánlotta, hogy 2 hetente 85 fontot fog fizetni. Nemtudom jelenleg mennyi pontosan, de mindegy is, ELFOGADTAM.
További szép napot! Juhéjjjjj :D
Nem kell bírósághoz fordulnom.
Persze, nem hogy inkább a kiadásaidon gondolkodnál el, hogy mekkora túlzásokba esel a tanszerek, tornacucc, cipő, stb.-vel..
El tudom képzelni, mire megy el a maradék pénz. Gondolom neked sem jó más, csak 20.000-es cipő.
Ez a kérdés vagy kamu, vagy ennyire pénzéhesen és gyerekesen viselkedsz.
Ha az utóbbi, akkor szerencséd van, hogy ez történt, de ha nem változtatsz a kiadásaidon, pár hónap múlva ez sem lesz elég.
öcsém, ez komyolan mondom, hogy hihetetlen, ahogy egyesek hozzáállnak...
attól, mert neketek se fizetett az apa, attól még nem kell a másikat is arra bíztatni, hogy hagyja a francba, örüljön annak, amit kap.
Nevetséges.
a törvény pedig pont az ellenkezője miatt lett bemásolva. Nem az a lényeg, hogy ha apuka 23.600ft-ot fizet, akkor anyukának is ennyit kell hozzátennie! Hanem hogy anyuka "tarásdíja" az idő+pénzből áll össze... csak itt a gyerekkel töltött idő magasról le van szarva, és még anyuka a pénzéhes... eszem megáll...
kérdező, örülök, ezek szerint apuka is úgy gondolja, hogy amit eddig fizetett, az kevés..
Igen. Apuka nem foglalkozott magától ezzel a dologgal. Csak fel kellett tennem a kérdést, hogy elgondolkozzon rajta. Mondjuk nem tudhattam mi lesz a reakció, mivel velem nagyon régen kommunikált, és a gyerekkel sem tartotta a kapcsolatot. Ehhez képest jól alakultak a dolgok.
Az angol font 350 vagy 380 ft körül van, Úgyhogy ha az itt hozzászólók többségéből indulok ki, akkor nagyon nagyvonalú a megállapodás. Mondjuk a gyereknek hatalmas segítség, Úgyhogy Örülök nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!