Ha az apuka külföldön dolgozik, mennyi gyerektartást kérhetek töle?
Figyelt kérdés
Legalább 2 éve Londonban dolgozik, és 20.000 ft-ot fizet a lányára, aki már 12 éves, és egyáltalán nem elég ez az összeg. Jelenleg közös megeggyezés alapján fizet, de ha nem hajlandó emelni, a Bírósághoz szeretnék fordulni. Mire számíthatok?2014. júl. 27. 08:29
41/97 A kérdező kommentje:
Nos, 37-es. Én pont azt teszem. Akkor az apuka is koplaljon és egyéb szárazkenyeret és fizessen.
2014. júl. 27. 13:13
42/97 anonim válasza:
Kérdező: lehet mást is ennétek, nem csak száraz kenyeret, ha nem 20.000 ft-os cipőre vernéd el a pénzt.
43/97 anonim válasza:
2400 font egy városszéli lakás, amiben monjuk 6-an laknak? (mert ugye így jön ki a 400 font/fő)
44/97 anonim válasza:
Nos utolso, ismerősömnek ennyi volt. Ha hazudott, akkor en is hazudok.
45/97 anonim válasza:
46: ahova 6 bérlőt beengednek (ritka), ott min. 6 szoba van, tehát egy irreálisan nagy lakásról vagy méginkább, egy egész házról van szó. Itt nem úgy megy, hogy 8-an kibéreltek egy kétszobást, mert ki sem adják.
46/97 anonim válasza:
"Nos, 37-es. Én pont azt teszem. Akkor az apuka is koplaljon és egyéb szárazkenyeret és fizessen."
Nézd, ha ennyire nehezedre esik nevelni a gyereket es csak panaszkodaz, miért en, kéred, hogy az apja nevelje? Te meg fizetned neki a tartasdijat. De akkor te se 20ezret adj, hiszen az szerinted nem eleg,,,,
47/97 anonim válasza:
ha ennyire mérvadó anglia,meg a volt férjed keresete akkor miért nem mész ki te is dolgozni? ja könyebb bíróság meg ilyen histróia,majd ne csodálkozz ha a perköltség annyi lesz ,hogy nem térsz magadhoz.Semmi rosszindulat nincs amit írtam.Csupán a magyar gondolkodás módon unfaßbar.
48/97 anonim válasza:
Kérdező akkor miért nem apukát kérdezed először. Eddig is közös megegyezés szerint fizetett, akkor lehet emelné is.
"Torna cucc, mivel a tavalyit kinőtte, 1 cipő, 1 trning, 1 póló min. 10.000 ft."
Én lehet hülye vagyok de torna ruhára 8 év alatt összesen nem költöttem 10 ezret.
49/97 anonim válasza:
Ellenpéldaként írom (bár valószínűleg az ügyvéd is sz*rt bele) betanított munkatársamnak figyelembe vették a külföldi keresetét a 2 gyerekére. Most nem akarok hülyeséget írni de a %-os rész sok lett volna és önként most havi 70000 Ft-ot fizet. Hát akkor nem tudom hogy van...
50/97 anonim válasza:
Utolsónak: nem akartam eddig hergelni a kedélyeket, de én is ismerek olyan apukát, aki igaz, jó beosztásban, mérnökként dolgozik éppen Angliában és a két gyerekére 250 ezret fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!