Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az apuka külföldön dolgozik...

Ha az apuka külföldön dolgozik, mennyi gyerektartást kérhetek töle?

Figyelt kérdés
Legalább 2 éve Londonban dolgozik, és 20.000 ft-ot fizet a lányára, aki már 12 éves, és egyáltalán nem elég ez az összeg. Jelenleg közös megeggyezés alapján fizet, de ha nem hajlandó emelni, a Bírósághoz szeretnék fordulni. Mire számíthatok?

2014. júl. 27. 08:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
12%
Elég gyerekes vagy, hogy válaszra csak egy ":D" telik, meg ujjongasz hogy kéthetente fizet az apa.
2014. aug. 2. 18:11
 92/97 A kérdező kommentje:
:D :D
2014. aug. 2. 23:51
 93/97 anonim ***** válasza:
95%

Valaki itt nagyon osztogatta a tanácsokat, hogy a fizetésedből hogyan kéne megélni. Nos, szóban én is el tudom mondani, hogy a közel azonos nagyságú fizumat hogyan osszam be. Egyedül. De hogy bizony sakkoznom kell minden hó végén, az fix. Eddig még megoldottam hitelek nélkül, de tényleg csak remélni tudom, hogy nem leszek sosem beteg, nem romlik el semmi háztartási eszközöm, nem lesznek nagyon nagyok az igényeim. Nekem már gondolni kell a nyugdíjamra is, amit már most kétlek, hogy a kormány finanszíroz, így azt most kell nekem megalapoznom.

Ha lenne egy gyerekem, nem is tudom miből tartanám el. Nem könnyű feladat, és azt gondolom a 20ezer forint bárkinek is kevés tartásdíj. Nagynéném a két gyerekre 6ezret kapott, gondolom ő is túl volt fizetve.

2014. aug. 3. 11:39
 94/97 anonim ***** válasza:
56%

Ez ugy szokott lenni, hogy az elso evben az apuka haragszik az anyukara, amiert elvalt tole, merges, ugy all hozza, hogy o aztan nem fogja ot is eltartani tartasdij cimen, keresztbetesz ahol tud, mert a sertettseg, olykor bosszuvagy van benne azirant a no irant aki elhagyta.

Utana kicsit lehiggad, belatja, hogy tullott a celon, elkezd a gyerekre gondolni, de a buszkesege nem hagyja hogy a kialakult helyzeten valtoztasson.

Ezert jo par ev utan egy egy normalis telefon, vagy akar beszamolo arrol hogy van a gyerek, mi ujsag otthon, es addigra o is ra fog jonni arra, hogy az ember keptelen a gyerekei anyjat gyulolni. A gyerekeit meg plane.

2014. nov. 7. 15:29
 95/97 A kérdező kommentje:

Több mint 7 éve tettem fel a kérdésemet.

Visszaolvastam a háromnegyedét és csak nevetni tudok a sok rosszindulatú, gyereknevelésről fingjuk sincs, kioktató ostoba emberen. Sokan még a kérdést és a hozzászólásaimat sem tudták értelmezni, amire azt hitték hogy nagyon okos választ adtak. Sok sikert nekik az életben, remélem bele buknak :D

2021. nov. 15. 13:11
 96/97 anonim ***** válasza:
56%
Apukának biztosan jobb is egy ilyen arrogáns suttyó nő nélkül :) megéri azt a kis zsöcit, hogy nem melletted kell felkelnie :D
2021. nov. 30. 23:33
 97/97 A kérdező kommentje:
:D :D Anyukának meg tuti jobb, hogy nem mellette kell felkelni. :D :D
2023. márc. 14. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!