Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ápolásiból tudnak vonni gyerektartást? Mi történik ha apuka nem fizet?
Figyelt kérdés
Holnap mondják ki a válást.Akkor már jövő hónapban fizetnie kell?Ápolásin van,munkanélküli évek óta.Ikreink vannak,min. 24 ezret kellene fizetnie.2014. jan. 29. 10:13
1/8 anonim válasza:
Emelt összegű vagy sima ápolásin van?
A gyt nem lehet több, mint a teljes jövedelmének a fele, de nem fognak annyit megítélni, főleg nem ápolásiból.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Kb. 40-et kap.
2014. jan. 29. 10:30
3/8 anonim válasza:
Az emelt összegű, de 20-nál nem lehet magasabb akkor sem a gyt, ennyire alacsony keresetből a minimumot fogják kb ítélni.
4/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor vonják belőle?
2014. jan. 29. 10:39
5/8 anonim válasza:
A jogerős ítéletben benne van, hogy mikortól kell fizetnie. Ápolási bol is vonni fogjak - max 20 e lesz a ket gyerekre.m
6/8 anonim válasza:
Igen vonják, jövedelem, a gyt-t a saját megélhetés rovására is levonják. 30% lesz a két gyerekre kb, az 12 000 ft.
7/8 anonim válasza:
Igen. Magyarországon ha a férfi éhen hal, és az exnek jól megy, a gyerektartást akkor is levonják. Nem számít, hogy utcára kerül, de adj isten meghal a férj, ennek nincs jelentősége.
8/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az ápolási díjbóé is vonják, de annak maximum nem 50% hanem csak 33% - a tiltható le. Így nem hiszem, hogy ettől többet megállapítanának. A mindenkori nyugdíjminimumot meg kell hagyni a fizetésre köteles félnek. Ez 22 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!