Gyereket kizárni a hálószobából egyenlő rossz szülőség?
Egy családi beszélgetés alkalmával szóba került, hogy mi bizony magunkra zárjuk a hálószoba ajtaját, ha együtt akarunk lenni, ne nyissanak be a gyerekek véletlenül sem. És a gyerekeink az első perctől kezdve külön ágyban alszanak, külön szobában, nem is volt sosem gond a nemi életünkkkel.
Azóta a sógornőm fúj rám, hogy milyen gonosz anya vagyok, bezzeg ő együtt alszik a gyerekkel; ja persze, a gyerekük szigorúan kettejük között, nehogy le kelljen feküdnie a bátyámmal. Aki egyébként azon gondolkozik, hogy beújít egy barátnőt.
Tehát mi tényleg rossz szülők vagyunk?
Ez mar gyermekvedelmi kerdes, ha a szulok egy agyban szexelnek a gyermekukkel... szegeny gyerekek, miben nonek fel... nem lesznek egeszsegesek, az biztos.
Es ha 15 evesek lesznek, akkor is egy agyban alszotok es ti majd siman tovabb szexeltek???
63as: nem a kérdező szexszel egy ágyba a gyerekkel, ő neki külön alszanak a gyerekek.
Amugy szerintem se normális....
Nekem még nincs gyerekem, de biztos, hogy különszobába lesz, ha eleinte a hálóba lesz esetleg akkor is külön kiságyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!