Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyereket kizárni a hálószobábó...

Gyereket kizárni a hálószobából egyenlő rossz szülőség?

Figyelt kérdés

Egy családi beszélgetés alkalmával szóba került, hogy mi bizony magunkra zárjuk a hálószoba ajtaját, ha együtt akarunk lenni, ne nyissanak be a gyerekek véletlenül sem. És a gyerekeink az első perctől kezdve külön ágyban alszanak, külön szobában, nem is volt sosem gond a nemi életünkkkel.

Azóta a sógornőm fúj rám, hogy milyen gonosz anya vagyok, bezzeg ő együtt alszik a gyerekkel; ja persze, a gyerekük szigorúan kettejük között, nehogy le kelljen feküdnie a bátyámmal. Aki egyébként azon gondolkozik, hogy beújít egy barátnőt.

Tehát mi tényleg rossz szülők vagyunk?

2014. júl. 22. 22:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:

Ez mar gyermekvedelmi kerdes, ha a szulok egy agyban szexelnek a gyermekukkel... szegeny gyerekek, miben nonek fel... nem lesznek egeszsegesek, az biztos.

Es ha 15 evesek lesznek, akkor is egy agyban alszotok es ti majd siman tovabb szexeltek???

2014. júl. 24. 22:06
 62/66 anonim ***** válasza:
0%
Pontozzátok le a tudjátok kit. 60-as vagyok. Azzal épp mi volt a baj, hogy azt írtam, hogy senki nem ettől lesz rossz szülő? Ti se vagytok észnél.
2014. júl. 25. 01:03
 63/66 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos a kérdezőt nem lehet pontozni, pedig megtenném, mert a gyerek mellett egy ágban szexelni, minősíthetetlen dolog. Nagyon betegnek kell lenni hozzá.
2014. júl. 25. 03:16
 64/66 anonim ***** válasza:
57%
Nekem végülis "mindegy" hogy altatja anyuka a gyerekeit! Egyszer meghallják bent az ovódában vagy az iskolában mit csinálnak a szülők, aztán majd mennek házhoz az illetékesek...
2014. júl. 25. 07:14
 65/66 Tubarózsa ***** válasza:
42%

63as: nem a kérdező szexszel egy ágyba a gyerekkel, ő neki külön alszanak a gyerekek.

Amugy szerintem se normális....

Nekem még nincs gyerekem, de biztos, hogy különszobába lesz, ha eleinte a hálóba lesz esetleg akkor is külön kiságyba.

2014. júl. 25. 08:26
 66/66 anonim ***** válasza:
38%
Az elején egy szobában voltunk, de a kiságyában aludt, kivéve ha mondjuk belealudtunk éjjel a szoptatásba együtt. Néha volt ilyen. Másfél éves volt amikor elköltöztünk. Két szobás lakásra telik csak. ami inkább lemondtunk a kényelmes ágyunkról és a kinyitható kanapén alszunk a nappaliban, de úgy gondoltuk, hogy most már itt az ideje, hogy meglegyen a saját tere. azelőtt reggel 6kor kelt, most 9kor. És nagyon szereti, hog van eg helye ahol a játékai vannak, ahova elvonulhat akár egyedül játszani
2014. júl. 25. 09:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!