Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyereket kizárni a hálószobábó...

Gyereket kizárni a hálószobából egyenlő rossz szülőség?

Figyelt kérdés

Egy családi beszélgetés alkalmával szóba került, hogy mi bizony magunkra zárjuk a hálószoba ajtaját, ha együtt akarunk lenni, ne nyissanak be a gyerekek véletlenül sem. És a gyerekeink az első perctől kezdve külön ágyban alszanak, külön szobában, nem is volt sosem gond a nemi életünkkkel.

Azóta a sógornőm fúj rám, hogy milyen gonosz anya vagyok, bezzeg ő együtt alszik a gyerekkel; ja persze, a gyerekük szigorúan kettejük között, nehogy le kelljen feküdnie a bátyámmal. Aki egyébként azon gondolkozik, hogy beújít egy barátnőt.

Tehát mi tényleg rossz szülők vagyunk?

2014. júl. 22. 22:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
35%

17-es: számomra pont az jelent pihenést és megnyugvást a hosszú, fárasztó nap végén, ha a férjem karjában alhatok el akár egy szeretkezés után. A romantikus együttlét nem egyenlő a gyertyafényes vacsorával, hanem azzal, hogy nem egészségügyi célból letudjuk gyorsan valahol, mindegy hogy hol, hanem hogy nyugalomban, csak egymásra figyelve, elengedve magunkat együtt vagyunk úgy, ahogy jól esik.

Amúgy meg szerencsések vagytok a ráérő nyugdíjas nagyszülőkkel...én anyukám 44 éves, a fiam felnőtt lesz, mire nyugdíjba meg. Úgyhogy, ha nem havonta egyszer akarnánk együtt lenni (ahányszor ott alszik anyumnál a gyerek), akkor inkább a hálóban oldjuk meg.

Nem beszélve a dolog spontanalitásáról. Ez így nem egy "leszervezett" dolog. Ha este összebújva megjkíván a férjem, vagy fordítva, akkor szexelünk, ha nem, akkor nem. Ennyi.

2014. júl. 22. 23:48
 22/66 anonim ***** válasza:
76%
A gyereked ott van melletted tehát mellette szexszelsz???ÚRISTEN!
2014. júl. 22. 23:48
 23/66 anonim ***** válasza:
77%
Jézusom! Én is most olvasom. Ti a gyerek mellett szexeltek???????? Na ez aztán nagyon beteg.
2014. júl. 22. 23:50
 24/66 anonim ***** válasza:
67%

Én külön aludtam a szüleimtől mindig is, de kiskoromban, ha rosszat álmodtam vagy ilyesmi akkor átmentem, és ott aludtam, de ez nem volt gyakori. De van 2 testvérem és velük egyszobában voltunk.

Az unokatesóm egyke, most 15 éves és máig az anyjával alszik.

Én azt gondolom, hogy legyen a gyereknek külön szobája és aludjon ott. DE! Ha rosszat álmodik vagy bármi baja van, akkor ne zárjátok már ki szerencsétlent!

2014. júl. 22. 23:51
 25/66 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy azt nem értem, hogy ha egy ajtót egyszer bezárnak, akkor azt utána nem lehet kinyitni, ha valami történik? Annyian írják, hogy bármi történhet, hogy zárhatják be az ajtót. A gyerek sír, vagy szól, ha bármi baja van, és akkor az ember kinyitja az ajtót. Az meg, hogy inkább vigyük el addig a nagyszülőkhöz: igen, ez így működik: "Szívem, megkívántalak. Jó, akkor csomagoljuk a gyereket". Vagy minden hónapban előre megvan határozva a szexelés időpontja?
2014. júl. 22. 23:53
 26/66 anonim ***** válasza:
12%

Kedves Kérdező!

Te mindenre találsz valami kifogást, csak a saját igazad a jó és az, aki ezt alátámasztja.

2014. júl. 22. 23:58
 27/66 anonim ***** válasza:
30%
26-os. Nem, nem úgy működik. De, ha elvinnék és ott aludna, akkor az estéjük szabad lenne... és, mint írták nem csak éjjel lehet szeretkezni.
2014. júl. 23. 00:00
 28/66 anonim ***** válasza:
71%

Nem, pont hogy ti teszitek jól.

A gyereknek semmi keresni valója rendszeresen a szülői ágyban.

Néha persze bemehetnek, hétvégén reggel lustálkodni, esetleg ha betegek, de rendszeresen semmi keresni valójuk nincs ott. Rossz a gyereknek és a szülőknek is.

2014. júl. 23. 00:02
 29/66 anonim ***** válasza:
22%
28-as: tehát programozva van. Amikor megtudjuk oldani, hogy a gyerek nincs ott, akkor van szex. Vagy gyors numera. Mind a kettő a szülő vágyaihoz alkalmazkodik.
2014. júl. 23. 00:09
 30/66 anonim ***** válasza:
63%
26: nem így megy, nálunk elég gyakran, néha heti 1x is ott aludtak a gyerekek amíg kisebbek voltak. Plusz még az ilyen-olyan lehetőségek.
2014. júl. 23. 00:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!