Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legjobb baratnom megsertodot...

A legjobb baratnom megsertodot mert megmondtam a szuleirol a velemenyem Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A lany 20 eves szuleivel el! Most nyaron nem dolgozik es szinte minden hazi munkat meg csinal a szulei helyet ok 8 oraban dolgoznak pl:mosogat, kimos feltakarit stb

Az a helyzet hogy nagyon ossze vesztunk mert megmondtam neki hogy nem normalis dolog amit csinal! 20 evesen engedelyt ker toluk hogy elmehesen valahova es a szulei mondjak meg neki hogy hanyra legyen otthon vagyis inkabb megbeszelik, de ot ez nem is erdekli sot cikineksem tartja mindig meg mondja hova megy orankent kuld sms hogy meg van(o azt mondja azert hogy ne izguljanak,es ha valami baj van tudjak hol van stb)

A baratnom most nagyon haragszik ram! de szerintem ez nem normalis egy 20 evestol szerintetek?

en 18 eves vagyok de soha nem mondom meg a szuleimnek hova megyek azt meg teljesen elkepzelhetettlenek tartom hogy ok mondjak meg hanyra erjek haza!

2014. júl. 12. 23:31
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Szivike, ha ennyire érett, önálló, felnőttnek érzed magad, akkor nem lenne itt az ideje megtanulni írni is?
2014. júl. 13. 10:47
 42/48 A kérdező kommentje:
Szivike :D oktas ki legyszives hiszen te olyan okos vagy :D
2014. júl. 13. 11:15
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem te féltékeny vagy a "legjobb"barátnőd szüleire.Vagyis mivel téged lesz.rnak a szüleid,amin nem csodálkozok a stílusodból adódóan amiről ők tehetnek (vagy nem,nem tudni).

Te irigyled,hogy vele még ennyi idősen is foglalkoznak te pedig el vagy hanyagolva évek óta.

Lassan az lesz ennek a vége,hogy veled a kutya sem fog szóba állni.

2014. júl. 13. 11:27
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg provokálni akar, de nem tud...
2014. júl. 13. 12:07
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

"Szoval szerintetk teljesen normalis hogy egy eret no 2 nyelvizsgaval jotanulmanyi eredmenyel( csak hogy ertsetek hogy eret!"

Nem! Nem normális, hogy a "két nyelvvizsgájával" szóba áll veled, aki gyakorlatilag egy funkcionális analfabéta!!

El sem tudom képzelni, hogy milyen közös témátok lehet????

Csak nem te zaklatod és koslatsz utána folyamatosan??!!

Amúgy próbáltam összeszámolni, hogy hány helyesírási hiba van csak ebben az egyetlen mondatodban.

Kb. 18-20 -ra tippelek.

De majd valaki megszámolja...

2014. júl. 13. 13:02
 46/48 anonim ***** válasza:
92%
"Szoval szerintetk teljesen normalis hogy egy eret no 2 nyelvizsgaval jotanulmanyi eredmenyel( csak hogy ertsetek hogy eret!"
2014. júl. 13. 13:32
 47/48 anonim ***** válasza:
87%
12, és akkor még feltételezem hogy angol a billentyűzet nem azért ír ékezetek nélkül mert nem tudja hova kell. :D
2014. júl. 13. 13:33
 48/48 Szabó Éva Györgyi ***** válasza:
87%
Ennyi "fejmosást" a szüleidtől sem kaptál egész életedben!
2014. júl. 13. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!