A legjobb baratnom megsertodot mert megmondtam a szuleirol a velemenyem Kinek van igaza?
A lany 20 eves szuleivel el! Most nyaron nem dolgozik es szinte minden hazi munkat meg csinal a szulei helyet ok 8 oraban dolgoznak pl:mosogat, kimos feltakarit stb
Az a helyzet hogy nagyon ossze vesztunk mert megmondtam neki hogy nem normalis dolog amit csinal! 20 evesen engedelyt ker toluk hogy elmehesen valahova es a szulei mondjak meg neki hogy hanyra legyen otthon vagyis inkabb megbeszelik, de ot ez nem is erdekli sot cikineksem tartja mindig meg mondja hova megy orankent kuld sms hogy meg van(o azt mondja azert hogy ne izguljanak,es ha valami baj van tudjak hol van stb)
A baratnom most nagyon haragszik ram! de szerintem ez nem normalis egy 20 evestol szerintetek?
en 18 eves vagyok de soha nem mondom meg a szuleimnek hova megyek azt meg teljesen elkepzelhetettlenek tartom hogy ok mondjak meg hanyra erjek haza!
Így beszélsz róla és van képed a barátnődnek nevezni?
Szégyelld összevissza magad!
Sajnálom a szüleidet is, hogy sikerült egy ilyen senkiházit nevelni belőled.
19 éves vagyok, nem élem vigyázzban az életem, de mindig ledöbbent, hogy egyesek mennyire nem tisztelik a szüleiket, de azért a pénzüket azt költi világnak... Szánalom!
De hát mindenki azt csinál amit akar.
Csak nehogy előbb utóbb pofára ess!
Szoval szerintetk teljesen normalis hogy egy eret no 2 nyelvizsgaval jotanulmanyi eredmenyel( csak hogy ertsetek hogy eret!!! nem 15 eves) meg soha nem keset el otthonrol azal a magyaraza hogy nem akkarj hogy a szulei agodjanak mert az neki is rossz! 20 eves! nem 15! mar nem is kenne otthon laknia
nagyon viccesesk vagytok ez a 21.szazad kedveseim!! de ugy lattom ti is levagytok ragadva
Jogosan haragszik rád. Ő egy rendes, ritka normális családból származik.
Nincs semmi baj azzal, hogy otthon lakik.
Nincs semmi baj azzal, hogy segít otthon.
Nincs semmi baj azzal, hogy szól otthon, hogy el szeretne menni.
Nincs semmi baj azzal, hogy időre megy haza.
Minden családban így kéne lennie és örülhetsz, hogy ilyen jó lányt fogtál ki ( ha jártok, ha csak barátok vagytok ), kövesd inkább példáját.
Kérj tőle bocsánatot.
kis t.aknyok, mit képzeltek ti magatokról?? még te oktatod ki
a barátnődet, hogy mit, hogyan kellene...még te neveted ki,
miközben otthon anyád mossa a szar.os gyatyáidat..és teszi
eléd az ételt. úgy, ahogy írták, játszod a kis királyt, inkább
neveltek volna meg téged..vagy legalább lenne annyi eszed,
hogy helyesen írj. ciki vagy kérdező, én lenézem az ilyen kis
"nullás liszteket", mint amilyen te is vagy.
ne taknyosozal le azert mert megmerem mondani a velemenyem es nem erdekel hogy kinek faj de legbelul mindenki tudja hogy igazam van es ez egy beteges dolog!
És ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz...
A mai 7-10 évesek 5-8 év múlva már belerúgnak a szüleikbe, ha azok nem teljesítik minden óhajukat?
ne taknyosozal le azert mert megmerem mondani a velemenyem es nem erdekel hogy kinek faj de legbelul mindenki tudja hogy igazam van es ez egy beteges dolog!
nem! nincs igazad (mint ahogyan azt le is irták) legbelül meg pláne..neked a szüleid sajnos nulla értékrendet adtak..tanitottak, mutattak.
nem te vagy az igazság bajnoka, hogy megmond a tutit mindenkinek. tartsd magadban a véleményed, akkor mond, ha kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!