Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legjobb baratnom megsertodot...

A legjobb baratnom megsertodot mert megmondtam a szuleirol a velemenyem Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A lany 20 eves szuleivel el! Most nyaron nem dolgozik es szinte minden hazi munkat meg csinal a szulei helyet ok 8 oraban dolgoznak pl:mosogat, kimos feltakarit stb

Az a helyzet hogy nagyon ossze vesztunk mert megmondtam neki hogy nem normalis dolog amit csinal! 20 evesen engedelyt ker toluk hogy elmehesen valahova es a szulei mondjak meg neki hogy hanyra legyen otthon vagyis inkabb megbeszelik, de ot ez nem is erdekli sot cikineksem tartja mindig meg mondja hova megy orankent kuld sms hogy meg van(o azt mondja azert hogy ne izguljanak,es ha valami baj van tudjak hol van stb)

A baratnom most nagyon haragszik ram! de szerintem ez nem normalis egy 20 evestol szerintetek?

en 18 eves vagyok de soha nem mondom meg a szuleimnek hova megyek azt meg teljesen elkepzelhetettlenek tartom hogy ok mondjak meg hanyra erjek haza!

2014. júl. 12. 23:31
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Te milyen barát vagy de komolyan? Értékelnéd inkább azt, hogy a mai világban tudsz egyáltalán rendes barátot találni. Szegény lányt nem irigylem, mert ő sajnos a te személyedben hamis barátra talált. Kritizálód őt, ezáltal a lány családját, nem beszélve arról, hogy még a párját is.

Fújod, hogy neked igazad van, rá se hederítve mások véleményére..biztos mind hülyék..DE TE..veled aztán semmi baj sincs, azon kívül, hogy ellenszenves vagy, puffogsz a semmin, és pofátlanul leszólsz másokat.

Én 19 éves vagyok, nálunk ez természetes, hogy ha megyek valahova, közlöm merre, meg mikor jövök. (Ismeretségi körömben kb mindenkinél, nem tudom mi ebben olyan megdöbbentő, ettől még nem leszünk ciki emberek) Ahogy az is, hogy besegítek itthon, hogy ne anyámnak kelljen megcsinálni, ha hazaér a munkából fáradtan. Ja és mellette dolgozok is, hogy aztán abból hazaadjak. Ja, szerintem is..tiszta gáz vagyok. Nem lehet mindenki hozzád hasonló nagy ember. :) Remélem a barátnőd talál a helyedre mást.

Egyébként ne a korra alapozz, látod, te 18 éves vagy...és tök hülye. Ki gondolta volna.

2014. júl. 13. 00:38
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Bár általában a testi fenyítés ellen kardoskodok, de mindig amikor ilyen magadfajta gusztustalan irritáló taknyokkal találkozom, csak annyit mondhatok "nem ártott volna jól szájbavágni párszor egy vaslapátta"

22 vagyok, otthon élek én is, hiszen aki tovabbtanul -meg az is aki nem- viszonylag ritkán tudj megtenni, hogy elköltözzön, kiváltképp ha apuci nem tolja a segge alá az audit meg a lakást. És míg otthon lakok az a minimum, hogy beszállok a házimunkába és felelősségtwljesen viselkedem (szólol pl mikor számítsanak rám) hiszen FELNŐTT vagyok apukám. Nem attól leszel hű de felnőtt jogy takony módra beszólogatsz mindenkinek és semmibe se veszed azt az embert,akinek köszönhetően megszülettél. Gondolkozz el azon "nagymenő" hogy lehet mégis, hogy olyan sok valaszoló mind veled ellentétes véleményen van...

Remélem sikerül észhez térned, mert nagyon bicskanyitogató stílusod van.

2014. júl. 13. 00:54
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom :O Vajon gyárilag hibás vagy, vagy pedig a szüleid rontottak el valamit nagyon a nevelésed során?

Csupán ennyit mondanék neked: Nagyon ügyi vagy hogy ennyire lenézed a szüleidet, annyira menő vagy! Még az iskolámba járó 12.esek se ennyire menők! Tényleg nem vagy anyámasszony katonája, hanem egy érett, bátor és öntudatos nő vagy! You didn't choose the thug life, the thug life chose you. (Már ha értesz ennyire angolul...bár, kétlem, hisz magyarul sem tudsz helyesen írni)

Ja és ez az eszmefuttatás az evolúciós különbségekről állat és ember között, ez a válasz amit erre írtál, valami csodás, szerintem írj az idefűződő gondolataidból egy könyvet.

Röhej, hogy lehetnek ilyen emberek? Komolyan mondom, 16 évesen fényévekkel értelmesebbnek érzem magam nálad. (Csak hogy értsed, hogy 16!!! Nem 18 éves) 16 éves! Nem 18! Ez a XXI. század, kedvesem!! De úgy látom, te le vagy ragadva a pliocénban.

2014. júl. 13. 01:02
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid arra nem tanítottak meg, hogy rendesen tanulj? Mert borzalmasan írsz, és süt rólad a nagy butaság.

Végül is mindegy, hogy hányan írjuk azt, hogy nincs igazad. Te neked annyira piciny agyad van, hogy fel sem fogod mit írunk. Csak hajtogatod a hülyeségedet.

2014. júl. 13. 01:26
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Remelem a "baratnod" soha az eletben nem all mar Veled szoba. Egy epitkezesi bakancsba tobb intelligencia szorult, mint Beled, kedves Kerdezo.
2014. júl. 13. 01:47
 36/48 anonim ***** válasza:
97%

Sokakkal ellentétben én teljesen igazat adok neked!

Te egy 18 éves vagy, aki saját erődből értél el annyit, hogy szüleid támogatása nélkül megélj és szüleid csak megköszönhetik neked, hogy velük együtt laksz.

Szüleid megköszönhetik azt, hogy megengeded, Anyád mosson-főzzön-takarítson rád, Apád közvetlen utánnad szedhet az ételből.

Megköszönhetik, ha bejelentés nélküli elmenetelésed után egyáltalán haza mész, hogy az előbb felsorolt jókban részesítsed őket!

.

Vége a vigyornak!

Te egy tudatlan, lázadó kölök vagy.

Olyan, mint amikor a nyuszi magányos farkasnak képzeli magát.

Ráadásul még a tanulás is rád fér, hogy tudjad, mi a különbség VÉLEMÉNY és IGAZSÁG között!

.

Ne sértődj meg az itt - többek által, velem együtt - megfogalmazott véleményekért, hiszen mi is csak olyan nyersen fogalmazzuk meg véleményünket rólad, ahogy te tetted "barátnődnek" az ő szüleiről neki.

Hozzáteszem: mi nem is vagyunk barátok! Ellenségek sem, csupán leírjuk véleményünk!

2014. júl. 13. 06:18
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
ha 18 evesen szulni kene szerinted...ez sehgy nem.jon ossze azzal amit elotte eloadtal. utban van gyereked legalabb??
2014. júl. 13. 07:20
 38/48 Szabó Éva Györgyi ***** válasza:
100%

Téged, a szüleid, vagy nem neveltek meg, vagy nem tudtak veled mit kezdeni, vagy nevelhetetlen vagy és feladták a harcot.

Azért közömbösek most veled.

Elgondolkoztál már azon, hogy hány fiatalt keresnek a szüleik, mert eltűntek ilyen-olyan okból?

Hidd el, még Te is hiányoznál a szüleidnek!

Csak változtass a stílusodon, mert így nem állod meg a helyedet a világban.

Ha majd lesz főnököd, nem fogja ezt a magatartási formát eltűrni.

Az ilyen viselkedésről a megbízhatatlanság jön le, a munkahelyedről pedig azonnal kirúgnak.

2014. júl. 13. 08:53
 39/48 anonim ***** válasza:
93%
Öt hónapos most a kislányom. Nagyon nagyon remélem, hogy olyan lesz mint a barátnőd és nem olyan mint te
2014. júl. 13. 09:14
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: te kicsi öntelt vagy, és az zavar téged igazán, hogy nem te csináltad a spanyolviaszkot.
2014. júl. 13. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!