Ilyen nehéz helyzetben mit lehetne tenni? Tanácstalan vagyok és nem tudom eldönteni mi lenne a legjobb.
Nem is tudom pontosan, mire kérdeztél rá. Ha az osztályozó vizsga és iskolaváltás érdekel, akkor ajánlom a Közoktatás témakört, ott többen vannak, akik ebben napi szinten érdekeltek és értenek hozzá.
Mivel a szülő-gyermek kapcsolat témakörbe írtál én azzal is fogok foglalkozni.
Namármost azt le kell szögeznem, hogy ha te is beismered, hogy édesapádnak rengeteg dolga van, akkor nem pont egy olyan dolgon kell megsértődni, hogy nem hívott fel. Másrészről nálunk sosem az hívott, aki maradt, hanem az, aki utazott, akkor, amikor megérkezett. Mert aki marad, az nem tudja, hogy mikor zavarja az utazót. Az illem szerint is neked kellett volna telefonálni, hogy rendben megérkeztél.
Mi az, hogy rengeteg dolga van?
Mi az, hogy bekattant tőle?
A diszkalkuliáról. Édesapád tudja, hogy ez a probléma? Ha nem - szóltál neki, hogy szerinted ez és ez lehet? Ha nem tanul veled napi szinten (amit kétlek), akkor mégis honnan kellett volna magától tudnia erről?
Mivel kilencedikes vagy, szerintem ezzel kapcsolatban a szülőnek is be kell mennie az iskolába. Ez megtörtént? Ha igen, hogyan, és mi lett.
Ne haragudj, nem téged akarlak támadni, de sok részletet homályosan hagytál. Két dolog rí ki a szövegből: nem hívott fel, hogy vajon megérkeztél-e anyukádhoz + nem vette észre, hogy diszkalkuliád van.
Ha úgy gondolod, hogy édesanyádhoz akarsz költözni, szíved joga, de nem ilyen egyszerű. Volt bírósági végzés a váláskor? Gyerekelhelyezésről született ítélet, vagy megegyezéses alapon történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!