Nagyon tanácstalan vagyok, ebben a helyzetben mi a legjobb megoldás?
Bocsánat, tudom ez a kérdés ma már fel lett egyszer téve, de nem kaptam rá hasznos választ.
A volt barátommal nagyjából 2 hete szakítottunk, egy kicsit több mint egy hónapig voltunk együtt. Tudom, hogy ez nem sok idő, de nagyon megkedveltem...
A kapcsolatunk elején én szakítottam vele, vagyis azt mondtam neki hogy egy ideig szüneteltessük a kapcsolatunkat, és mindenféle hülye indokot mondtam neki, mert féltem hogy megszeretem. Ma már rájöttem hogy nem kellett volna ezt tennem mert szeretni a legnagyszerűbb érzés a világon, csak megijedtem hogy esetleg átver, a sok csalódásból és az előző barátomból kiindulva, akiben vakon megbíztam és meg is csalt... Aztán megmondtam neki hogy valójában miért is akartam szünetet, pár napig nem keresett végül azt mondta hogy hiányzok neki és kezdjük újra. Egy ideig megint jó volt minden, majd ő mondta azt hogy nem érzi azt amit az elején (1 hónap járás után) és hogy legyen vége, de maradjunk jóban. Próbáltam elfelejteni de nem ment, sokat járt az eszemben, nagyon megkedveltem ezt a fiút. Két napja pont összefutottam vele, én mentem le a metróhoz a mozgólépcsőn ő pedig jött fel a túloldalt. Végig mosolygott rám... Szerintetek mit tegyek, van még esély, vagy felejtsem el?
Sajnos az ember mindig utólag okos... :(
Amikor láttam őt a metróban, írtam neki egy levelet, hogy biztos őt láttam- e, és írta hogy igen, aztán írtam hogy akkor jól láttam, és hogy örültem volna ha oda jött volna hozzám beszélgetni... Erre semmi válasz. Próbálkozzak még vagy hagyjam? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!