A legjobb baratnom megsertodot mert megmondtam a szuleirol a velemenyem Kinek van igaza?
A lany 20 eves szuleivel el! Most nyaron nem dolgozik es szinte minden hazi munkat meg csinal a szulei helyet ok 8 oraban dolgoznak pl:mosogat, kimos feltakarit stb
Az a helyzet hogy nagyon ossze vesztunk mert megmondtam neki hogy nem normalis dolog amit csinal! 20 evesen engedelyt ker toluk hogy elmehesen valahova es a szulei mondjak meg neki hogy hanyra legyen otthon vagyis inkabb megbeszelik, de ot ez nem is erdekli sot cikineksem tartja mindig meg mondja hova megy orankent kuld sms hogy meg van(o azt mondja azert hogy ne izguljanak,es ha valami baj van tudjak hol van stb)
A baratnom most nagyon haragszik ram! de szerintem ez nem normalis egy 20 evestol szerintetek?
en 18 eves vagyok de soha nem mondom meg a szuleimnek hova megyek azt meg teljesen elkepzelhetettlenek tartom hogy ok mondjak meg hanyra erjek haza!
"20 eves! nem 15! mar nem is kenne otthon laknia
nagyon viccesesk vagytok ez a 21.szazad kedveseim!! de ugy lattom ti is levagytok ragadva"
Miért is kellene 20 évesen már nem otthon laknia? Nem tudsz elképzelni normális kapcsolatot egy családon belül, mert nem olyanban élsz.
Az ember nem állat, amelyik elhagyja, magára hagyja az utódját, amikor az már képes fenntartani magát. Még a XXI: században sem.
nem! nincs igazad (mint ahogyan azt le is irták) legbelül meg
pláne..neked a szüleid sajnos nulla értékrendet
adtak..tanitottak, mutattak.
nem te vagy az igazság bajnoka, hogy megmond a tutit
mindenkinek. tartsd magadban a véleményed, akkor mond,
ha kérdezik.
Eng meg arra tanutotak a szuleim ha nem tetszik valami monjam meg ha kerdetik ha nem
Oké így is lehet, csak akkor ne csodálkozz, ha valaki előbb utóbb orrba vág.
Még egy apróság, mielőtt elkezded oltani az embereket, légyszi tanulj már meg írni. Nem egyszerű ám a hieroglifáid között kiigazodni.
Miért is kellene 20 évesen már nem otthon laknia? Nem tudsz
elképzelni normális kapcsolatot egy családon belül, mert nem
olyanban élsz.
Az ember nem állat, amelyik elhagyja, magára hagyja az
utódját, amikor az már képes fenntartani magát. Még a XXI:
században sem.
Hat akor mi mast kepviseluk szerintem 20 evesen mar gyereket kene szulnie ahogy regen
Hát kapaszkodj anyukám:
25 éves vagyok, édesanyámmal élek, a házimunkát az csinálja, aki éppen több szabadidővel rendelkezik. Megbeszélem vele, hogy ekkor és ekkor elmennék ide vagy oda, leginkább azért, nehogy ütközzön egy általa kitalált programmal az enyém. NEM elkéretőzök, de mindig megmondom, hogy mikorra jövök, ha késnék, telefonálok.
Szerintem ez így normális.
Ha neki van programja, nekem is jól esik, ha hazaszól, hogy ne rágjam tövig a körmöm, nincs baj, csak tovább marad.
"Hat akor mi mast kepviseluk szerintem 20 evesen mar gyereket kene szulnie ahogy regen"
Hahahahahahahahahaaaaaaaaa xxD
Na menj szépen aludni Pistike, késő van már! xxD
Nézd, ő tekintettel van arra, hogy esetleg féltik a szülei, mert bár 20 éves, de az embernek a gyereke mindig a gyereke marad és mindig félteni fogja. Te meg magasról lesz@rod a szüleid esetleges aggódását, most szerinted neked kell büszkének lenned magadra? Gondolkodj már el, ha veled történne valami, az ő szülei húznának ki a sz@rból, mert a tieidnek fingja nincs, merre kavarsz. Szerintem egy hülye kis liba vagy, és inkább irigyled a barátnőd, mert jó kapcsolata van a szüleivel, de ahelyett, hogy a tieiddel való kapcsolatodon dolgoznál, te inkább beleveszel, mert akkor másé se legyen jó, ha neked nem jó. Példát vehetnél róla és tanulhatnál tőle, és nem érdekel, mit fogsz erre válaszként picsogni. Az könnyebb, mint elismerni, hogy tényleg irigy dög vagy, és még neked áll feljebb, mikor mélyen megbántottad a barátnőd. Bocs, de te minden vagy, csak nem barátnő, ezt még tegyük hozzá. Barátok ilyet nem csinálnak.
Bár ő is beléd veszett volna, hogy ilyen ostoba pi_tsuka vagy, hogy így viselkedsz a szüleiddel meg vele is, te meg is érdemelted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!