Mit tehetnék ilyen helyzetben (anya és a legjobb barátnője)?
Én úgy látom a dolog megoldódott, most erre mit írjunk?
Én inkább anyádékat tartom felelőtlennek, hogy otthon hagynak 1 hétre az autista testvéreddel, normális megoldások nélkül.
Pl. sejthető, hogy nem tudsz rá minden másodpercben vigyázni, erre gondolhattak volna.
Jól lepasszoltak Titeket....
Nem értem hogy anyud is miért nem szervezte meg előre,amúgy magaddal nem tod a boltba vinni a tesódat?Picit rendbe teszed aztán kötelet rá :) na jó lehet elég a figyelmed is meg ha fogod a kezét.
Ezek szerint ,szerintem Te is nagyon fiatal lehetsz.....legalább üzlet miatt nincsenek otthon vagy nyaralni mentek?
Igen, megoldódott, csak én nem értem hogy anya miért istápolja ennyire ezt a nőt amikor most történt meg a 2 év alatt (ennyi ideje ismerik egymást) hogy segítséget kértem volna tőle, és akkor erre is még húzza a száját...
Van egy másik barátnője, ő sokkal normálisabb, neki vannak gyerekei is. Ő mindig nagyon rendes, kérni se kell és segít meg fel is szokott hívni hogy minden rendben van-e. Ha itt van akkor sem mereszti, hanem elmossa azt a 2db poharat ami ott van a mosogatóban, szóval nagyon rendes. Csak őt nem tudtam hívni mert elutazott a családjával a szüleihez.
De őt pl anya 1x sem vitte el nyaralni magával, emezt pedig igen meg még lehetne sorolni... És akkor így "hálálja" meg...
Tesómat sajna nem tudom elvinni, most nagyon hisztizik hogy nincsenek itt anyáék és félek hogy nehogy gondoljon egyet, kiszaladjon az útra vagy bármi... :( Anyáék amúgy nyaralni mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!