Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legjobb baratnom megsertodot...

A legjobb baratnom megsertodot mert megmondtam a szuleirol a velemenyem Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A lany 20 eves szuleivel el! Most nyaron nem dolgozik es szinte minden hazi munkat meg csinal a szulei helyet ok 8 oraban dolgoznak pl:mosogat, kimos feltakarit stb

Az a helyzet hogy nagyon ossze vesztunk mert megmondtam neki hogy nem normalis dolog amit csinal! 20 evesen engedelyt ker toluk hogy elmehesen valahova es a szulei mondjak meg neki hogy hanyra legyen otthon vagyis inkabb megbeszelik, de ot ez nem is erdekli sot cikineksem tartja mindig meg mondja hova megy orankent kuld sms hogy meg van(o azt mondja azert hogy ne izguljanak,es ha valami baj van tudjak hol van stb)

A baratnom most nagyon haragszik ram! de szerintem ez nem normalis egy 20 evestol szerintetek?

en 18 eves vagyok de soha nem mondom meg a szuleimnek hova megyek azt meg teljesen elkepzelhetettlenek tartom hogy ok mondjak meg hanyra erjek haza!

2014. júl. 12. 23:31
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
87%

Tapintatlan voltál. Lehet ez a véleményed, igazad is lehet, de ezzel a személyét támadod, ami neki érthető módon rosszul esik.

Ez ugyanaz, amiért igazság bajnokaként nem megyünk oda minden kövér emberhez az utcát, hogy "figyelj, nagyon ciki, hogy ekkora zsírdisznó vagy, fogyjál le".

Tanulj el kis tapintatot, diplomáciát, mert nehezen fogsz ilyen kiskakas természettel boldogulni az életben.

2014. júl. 12. 23:34
 2/48 anonim ***** válasza:
95%

Barátnőd jogosan haragszik.

A mai őrült világban teljesen érthető, ha a szülei aggódnak. Ahhoz végképp semmi közöd, hogy ők hogy élik az életüket. Ha nekik ez így jó, akkor ne ártsd bele magad.

Az meg, hogy 18 évesen kiskirályt játszol, az a te szegénységi bizonyítványod. Sajnálom szüleidet, de valahol talán ők is tehetnek arról, hogy így elkanászodtál. Mi az, hogy 18 évesen elképzelhetetlennek tartod, hogy ők szabják meg, mikorra menj haza? De gondolom az ő pénzüket herdálod, mert a fene nagy 18 éves öntudatod mellett nincs kedved dolgozni.

2014. júl. 12. 23:36
 3/48 anonim ***** válasza:
93%
a véleményedet csak akkor mond el, ha azt kérdezik..egyébként meg tartsd meg magadnak, ez ilyen egyszerü..(pláne, ha valakinek a szüleiröl nyilatkozol)
2014. júl. 12. 23:45
 4/48 A kérdező kommentje:

#1 koszonom hogy igazat adsz!

#2 hat nem is ok fogjak nekem meg mondani hogy hanyra erjek haza :D en nem vagyok olyan anyam asszony katonaja minta a baratnom hogy meg elis keretozok otthonrol :D az pedig teljesen nem normalis hogy 20 evesen valaki igy viselkedjen...mindenki kirohogi de ot ezsem erdekli o rohog ki minket hogy csak elbulizuk az eletunket stb persze o honnan is tudna hiszen a szulei csicskaj

2014. júl. 12. 23:45
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, de tényleg bunkó dolog ezt így lerendezni... és ne nevezd a barátnődnek ha itt röhögsz rajta!
2014. júl. 12. 23:47
 6/48 anonim ***** válasza:
75%

A "volt" barátnőd, fog találni hozzáillő normális pasast majd magának!

Te meg találsz egy olyan csajt, akinek megfelel egy ilyen hozzád hasonló gyökér is...

2014. júl. 12. 23:48
 7/48 anonim ***** válasza:
95%

Büszke lehetsz magadra kérdező....

Gratulálok a szüleidnek is....

2014. júl. 12. 23:49
 8/48 anonim ***** válasza:
96%
A megnyilvánulásodból ítélve nem is baj, ha vége ennek a "barátságnak". Szöges ellentétei is vagytok egymásnak mind nézetileg, mind pedig nevelésileg és viselkedésileg.
2014. júl. 12. 23:50
 9/48 anonim ***** válasza:
96%

Attól még senki nem anyám asszony katonája mert megmondja a szüleinek hova megy és mikor jön haza. Nyilván a barátnődben több értelem szorult mint beléd, és tudja, hogy a szülei aggódnak érte. Tudod ha majd lesz gyereked felfogod, hogy akárhány éves is lesz mint szülő aggódni fogsz érte.

De nyilván veled nem foglalkoztak, te csak vagy a családban de nem vagytok együtt, mert a szüleidet nagy ívben nem érdekli mit csinálsz 18 évesen. Kinek rosszabb? neked vagy a barátnődnek??hmm.. szerintem neked..

2014. júl. 12. 23:53
 10/48 anonim ***** válasza:
92%

"#1 koszonom hogy igazat adsz! "

Te elolvastad, hogy mit írtam...?

2014. júl. 12. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!