Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik így, amikor...

Miért viselkedik így, amikor őszinte voltam és mondtam, hogy gyógyszert szeretnék szedni? Beszéljek vele még egyszer?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogamzásgátlót szedni és ezt elmondtam anyának.

De ő úgy viselkedett, mintha legalább azt mondtam volna, hogy Afrikába akarok költözni a gimi helyett.

Feliratom magamnak így is a gyógyszert, csak gondoltam őszinte leszek vele, mert folyton arra panaszkodik, hogy semmit nem beszélek meg vele. Most megtettem és az lett belőle, hogy már 2 órája hallgatom, hogy ő nem visz el orvoshoz és nem járul hozzá ahhoz, hogy nemi életet éljek a barátommal.

De ezt úgy mondta, mintha ezáltal megakadályozhatna bármit.

2014. jún. 29. 10:09
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
Nem jó orvosnál voltál, vagy nem tudom. Felírják, megnyugodhatsz.
2014. jún. 30. 21:16
 52/54 anonim ***** válasza:
54%
Vagy ugy 60 eve volt 18, mert mar noverem is szedett 16 évesen, pedig o 1967es...de itt a válaszadók többsége min. 120 eves, ahogy elnezegezem...
2014. jún. 30. 22:28
 53/54 anonim ***** válasza:
Ne mondj butaságot, az orvos felirja 18 alatt.
2014. júl. 1. 07:36
 54/54 anonim ***** válasza:
61%
Nekem úgy összekuszálta a hormonjaimat, hogy most szívok 3 éve nem esem teherbe. Sztem jobb a gumi.
2014. júl. 6. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!