Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik így, amikor...

Miért viselkedik így, amikor őszinte voltam és mondtam, hogy gyógyszert szeretnék szedni? Beszéljek vele még egyszer?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogamzásgátlót szedni és ezt elmondtam anyának.

De ő úgy viselkedett, mintha legalább azt mondtam volna, hogy Afrikába akarok költözni a gimi helyett.

Feliratom magamnak így is a gyógyszert, csak gondoltam őszinte leszek vele, mert folyton arra panaszkodik, hogy semmit nem beszélek meg vele. Most megtettem és az lett belőle, hogy már 2 órája hallgatom, hogy ő nem visz el orvoshoz és nem járul hozzá ahhoz, hogy nemi életet éljek a barátommal.

De ezt úgy mondta, mintha ezáltal megakadályozhatna bármit.

2014. jún. 29. 10:09
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
41%
Megint a ki mit szed ossze meg az ovszer. Ellenben adott egy átlagos szerelmes par. Mert kell azt feltételezni, hogy ha valaki 17 évesen nemi életet el, az csak orgiakra akar jarni? Mert nyilván van olyan, de az nem fogja anyukának elmesélni, hogy gyógyszer kell, mert Naponta más pasit szedek fel a diszkóban.
2014. jún. 29. 12:17
 42/54 anonim ***** válasza:
84%

a foggatlo sem ved 100%-ig..

en 15 evesen kezdtem el szedni mert nem jott meg rendesen elvileg az meghozza rendesen beallitja.. most ott tartunk hogy meg rosszabb a menzeszem mint volt es tele vagyok hormonnal.. :(

18N vagyok jol gondold meg ezt a foggatlot.. Es az enyemben meg nincs is sok hormon ( qlaira..) Mindenkepen beszeld meg az orvosoddal,es amugy is a tabihoz nem kell szuloi beleegyezes

2014. jún. 29. 12:38
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

42-es vagyok megint bocsi lemaradt

Orvosi utasitasra kezdtem el szedni anyu nem nezte jo szemmel.. ha teheted ne tedd tonkre az eletedet vele.... most akarok en is leallni rola ( nem nem a baba miatt hanem mert enm erzem magam jol..)

2014. jún. 29. 12:42
 44/54 anonim ***** válasza:
65%
Olyan nevetségesek itt egyes válaszolók. A lány felelősségteljesen akar cselekedni és lehurrogjak. Én is 16 éves korom óta szedek gyógyszert kissebb megszakitasokkal és nem volt még baj belőle. 21/N
2014. jún. 29. 13:23
 45/54 anonim ***** válasza:
67%
Igaza van az anyjának???? Ép az eszetek? Papírotok van róla? Először is, nem az volt a kérdés, hogy igaza volt e, vagy sem. Másodszor közel 17 évesen simán lehet nemi élete, főleg, ha van olyan normális, hogy felelősségteljesen akar szexelni. Vagy én is hülye voltam, hogy 10 évvel ez előtt, 16 évesen mertem szexelni az első barátommal 7 hónap "várakozás" után? És anyám is idióta volt, hogy rögtön másnap vitt a nőgyógyászhoz, gyógyszert írattunk fel, és mondta, hogy ettől még jó lenne, ha használnánk továbbra is gumit? Kedves kérdező: anyukád félthet. Anyukád óvhat, szerethet. De mondd el neki, hogy igyekszel felelősségteljesen élni, ahogy ő nevelt, és ehhez hozzátartozik a fogamzásgátlás is. Szeretnéd, ha támogatna, de ha a homokba dugja a fejét, akkor is menni fogsz, és felíratod a gyógyszert. Mert nem akarsz gyereket. Vagy annak jobban örülne? (Amúgy ha rám hallgatsz, és még néhány kommentelőre, akkor gyógyszer mellett is használtok óvszert. :) )
2014. jún. 29. 17:09
 46/54 anonim ***** válasza:
57%
Látom itt a tényleg buta emberek nagyon szeretnek lepontozni.. Fáj nekik az igazság meg gondolom az, hogy a gyerekeik soha nem lesznek őszinték vele, vagy már most nem azok...
2014. jún. 29. 17:21
 47/54 anonim válasza:
85%
Én a helyedben inkább óvszert használnék.
2014. jún. 29. 18:51
 48/54 anonim ***** válasza:
0%
18 éves kor alatt fel se írják, szal ezt bebuktad.
2014. jún. 30. 20:51
 49/54 A kérdező kommentje:

Miért ne írnák fel? :)

Akkor a barátnőim cukorkát esznek fogamzásgátló néven?

2014. jún. 30. 20:52
 50/54 anonim ***** válasza:
7%
Barátnőid esetleg elmúltak 18, vagy hazudnak, vagy lefizetik a dokit? Nekem nem írta fel 18 év alatt, pedig nekem más miatt kellett.
2014. jún. 30. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!