Miért viselkedik így, amikor őszinte voltam és mondtam, hogy gyógyszert szeretnék szedni? Beszéljek vele még egyszer?
Szeretnék fogamzásgátlót szedni és ezt elmondtam anyának.
De ő úgy viselkedett, mintha legalább azt mondtam volna, hogy Afrikába akarok költözni a gimi helyett.
Feliratom magamnak így is a gyógyszert, csak gondoltam őszinte leszek vele, mert folyton arra panaszkodik, hogy semmit nem beszélek meg vele. Most megtettem és az lett belőle, hogy már 2 órája hallgatom, hogy ő nem visz el orvoshoz és nem járul hozzá ahhoz, hogy nemi életet éljek a barátommal.
De ezt úgy mondta, mintha ezáltal megakadályozhatna bármit.
Az nagyon jó, hogy mertél őszinte lenni anyukáddal.
Az másik dolog, hogy az ő helyében én sem rajonganék az ötletért.
Anyád fafejű! Jó utat választott arra, hogy ezután már semmit nem beszélj meg vele!
Persze melyik szülőnek tetszene, gyanítom némi ellenérzése minden szülőnek van, de attól még a felnőtté válást nem lehet megakadályozni, inkább örülnie kéne, hogy elmondtad és hogy van eszed, mert fontosnak tartod a védekezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!