Normális az, ha az apuka kiakad a négyes bizonyítványon középiskolában, idegbetegként viselkedik és a barátaimtól is el akar tiltani?
A négyes bizonyítvány azt jelenti, hogy mindenből négyes lettél, vagy vannak ott kettesek meg hármasok, és néhány ötössel átlagban lett négyes?
Ha az én gyerekem hármasnál rosszabbat hozna, én sem dicsérném meg.
Nem normális.
Akármi történik is a családban, "idegbajjal" nem lehet megoldani.
Nem tudom, hányadikos vagy, de egy négyes eredmény mindenképpen jó. Apád, úgy látom, gyerekesebben viselkedik, mint te, ha ezért hisztizik! A barátoktól - vagy bármi, nem ártalmas dologtól való eltiltás a gyengék fegyvere, sokra ezzel úgysem megy egy szülő...
Egy anyuka.
Kedves kérdező!
Ahogy elnézem, te meg vagy elégedve magaddal, és inkább dicsekszel a négyeseddel. De hidd el, apádnak van igaza. Majd amikor továbbtanulásról, netán munkavállalásról lesz szó, akkor meglásd, csak az ötösöket keresik. És abból is csak az első ötöt. Amivel te most játszol, az a gyereked cipője, a leendő családod lakása. De ezt sem érted meg. Mert csak négyes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!