Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok, ha egyik...

Ti hogy reagálnátok, ha egyik percről a másikra kiderülne, hogy nagyon gazdagok vagytok az apátok és az ő szülei, felmenői révén? Miért érzek haragot anya iránt?

Figyelt kérdés

Mindig tudtam, hogy anya férje nem az igazi apám, ez nem volt titok. De mindig úgy viselkedett velem, mintha a lánya lennék és sose hittem, hogy egyszer megismerem az "igazi" apámat. Itthon nem beszéltünk róla, amikor régebben kérdeztem, sose kaptam érdemben hasznos választ.

De felkeresett, vagyis anyával találkozott és mondta, hogy találkozni szeretne velem, az apám akar lenni, ha ez még lehetséges ennyi idő után.

Mama pedig nem bírta ki és elmondta, hogy ki az apám és hogy milyen ember...

Nem tudom, hogy mit mondjak neki, ha találkozunk, vagy egyáltalán hogy lesz.

Úgy érzem, hogy haragszom anyára, mert ennyi éven keresztül titkolt mindent, ráadásul pont a pénz miatt nem mehettem abba az iskolába, ahová szerettem volna. Ha tudtam volna, ki az apám, ez nem lett volna akadály.

Nem értem, miért nem beszélt ennyi éven át az apámról.

2014. jún. 21. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
37%
Ha tanultál volna rendesen, akkor felvettek volna bármelyik iskolába. Még azt mondom, ha éheztél volna egész életedben, akkor jogosan haragszol anyádra. De neked csak annyi a problémád, hogy nincs a segged alá tolva minden. Többet ér neked a pénz, mint a tartás, a gerinc, az emberség. De végül is, mindig az ilyenek járnak jól az életben.
2014. jún. 21. 11:42
 52/77 anonim ***** válasza:
10%

"Többet ér neked a pénz, mint a tartás, a gerinc, az emberség"

Én csak ilyen nőkkel találkozom! Mi akkor ebben a meglepő???

2014. jún. 21. 11:45
 53/77 anonim ***** válasza:
33%

Kerdesed felrevezeto.

"nagyon gazdagok vagytok az apátok és az ő szülei, felmenői révén?"

Meg nem vagy gazdag, lehet nem is leszel. Apadat nem ismered, soha nem is lattad. Ha anyadon mulna, akkor ez igy is maradna. Aapad meg nem adta oda a vagyonat, vagy egy kis reszet. Szoval vard meg, hogy mi lesz ennek a vege, utana a gondold az ovet a tiednek.

2014. jún. 21. 11:48
 54/77 anonim ***** válasza:
8%
Én nem lepődtem meg. :)
2014. jún. 21. 11:52
 55/77 anonim ***** válasza:
58%
Szóval szerinted az teljesen normális, hogy nem volt melletted apád sosem, de van pénze és ezért szemet hunynál a dolgok fölött?
2014. jún. 21. 11:52
 56/77 anonim ***** válasza:
24%
Aha, penz beszel, kutya meg ugat. Mar a fiatal lanyoknal is. Meg lehet oket venni barmikor.
2014. jún. 21. 11:55
 57/77 anonim ***** válasza:
73%

Jujj, ez olyan megalázó, hogy valaki fut a pénzes rokon után, aki évekig felé sem dugta az orrát...

Kérdező, akkor is érdekelne a biológiai apád, ha Tescos pénztáros lenne?

Szerintem nincs azzal baj, ha felveszed a kapcsolatot vele, de már azon gondolkodni, hogy hogyan költenéd el a pénzét, háááááát....

Nem vall jellemes emberre, na.

2014. jún. 21. 12:17
 58/77 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, még valami.

Anyukád nem véletlenül tartott távol az apukádtól. Biztos van valamilyen ok, amiért nem akarta, hogy a közeledben legyen. Például mit szólnál, ha megtudnád, hogy apád mondjuk milliókat ajánlott volna anyukádnak, hogy téged magzatként ölessen meg, abortuszra kényszerítette? És azt mondta, hogy "ha velem akarsz maradni, a kölyköt kikapartatod".

De anyukád téged választott.

Ez után is tudnád "apád" szeretni (és nem a pénzét)?

Egy picit gondolkozz el a dolgokon.

2014. jún. 21. 12:21
 59/77 anonim ***** válasza:
52%

"Aha, penz beszel, kutya meg ugat. Mar a fiatal lanyoknal is. Meg lehet oket venni barmikor"

Képzeld még TÉGED is meg lehetne venni bármikor!

Más kérdés, hogy SENKI sem akar megvenni!

2014. jún. 21. 12:25
 60/77 anonim ***** válasza:
0%

63-as,

Jatszoteri duma. En mar boven megteremtettem az eletem, ugy anyagilag mint erzelmileg. Sot, meg a gyerekemnek is adtam eleget meg adok is.

2014. jún. 21. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!