Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok, ha egyik...

Ti hogy reagálnátok, ha egyik percről a másikra kiderülne, hogy nagyon gazdagok vagytok az apátok és az ő szülei, felmenői révén? Miért érzek haragot anya iránt?

Figyelt kérdés

Mindig tudtam, hogy anya férje nem az igazi apám, ez nem volt titok. De mindig úgy viselkedett velem, mintha a lánya lennék és sose hittem, hogy egyszer megismerem az "igazi" apámat. Itthon nem beszéltünk róla, amikor régebben kérdeztem, sose kaptam érdemben hasznos választ.

De felkeresett, vagyis anyával találkozott és mondta, hogy találkozni szeretne velem, az apám akar lenni, ha ez még lehetséges ennyi idő után.

Mama pedig nem bírta ki és elmondta, hogy ki az apám és hogy milyen ember...

Nem tudom, hogy mit mondjak neki, ha találkozunk, vagy egyáltalán hogy lesz.

Úgy érzem, hogy haragszom anyára, mert ennyi éven keresztül titkolt mindent, ráadásul pont a pénz miatt nem mehettem abba az iskolába, ahová szerettem volna. Ha tudtam volna, ki az apám, ez nem lett volna akadály.

Nem értem, miért nem beszélt ennyi éven át az apámról.

2014. jún. 21. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
54%
olyan érzésem van, hogy ordas nagy kamu az egész, a kérdező néhány reggel jól lehúz mindenkit és röhög a markába...
2014. jún. 21. 11:27
 42/77 anonim ***** válasza:
17%

Igen, te pénzéhes vagy, ezért feltételezed, hogy más ia az.

Én meg nem vagyok...

Te egy bunkó vagy, a többség szerencsére nem.

2014. jún. 21. 11:27
 43/77 gabriell88 ***** válasza:
26%
:D bocs, hogy nevetek, de mekkora vita lett ebből!Mindenkinek más a véleménye..DE ezért vitatkozni...Akinek nem inge....
2014. jún. 21. 11:29
 44/77 anonim ***** válasza:
32%

Na figylej, te nagyszájú nagyokos...

de, kérdezte valaki, a kérdező.

Arra volt kíváncsi, mit tennénk. Elmondtam, mit tettem.

Te meg csak ideböfögsz néhány troll mondatot..

2014. jún. 21. 11:29
 45/77 Kegyetlen Igazság ***** válasza:
46%

Igen valóban szánalmas lehet úgy élni, hogy mindenem megvan amire csak vágyok. Márpedig az nem csak egy kis sámli, úgy mint neked.

ja, hogy én megdolgoztam azért a pöpec kis kabrioért amivel ha elhajtok melletted te csorgatod a nyálad és elhordasz mindennek mert irigy vagy.

Bocsi :/

2014. jún. 21. 11:30
 46/77 anonim ***** válasza:
66%
Foglalkozik még valaki a kérdéssel, vagy valami kocsmai vitába keveredtem?
2014. jún. 21. 11:30
 47/77 anonim ***** válasza:
20%
ma 11:30: Kár, hogy nem mondasz igazat. Mert az neked fáj, ugye.
2014. jún. 21. 11:31
 48/77 gabriell88 ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Ha most megtudnám, hogy az az apa aki felnevelt nem az igazi apám,igen haragudnék anyukámra, de nem a pénz miatt, hanem, hogy nem szólt nekem évekig róla.Hogy elfogadnám e pénzét? Attól, függ.Ha tényleg velem akar lenni és segíteni, akkor igen, de ha csak így akarja a büntudatát csíllapítani, akkor nem.

2014. jún. 21. 11:32
 49/77 anonim ***** válasza:
81%

Én csak azt nem értem, hogyha itt mindig mindenki azt írja, hogy a gyereknek jár a gyerektartás, ha anyukának nincs is rá szüksége, gyűjtse a gyereknek egy külön számlán, és ha kell valamire nagyobb összeg a későbbiekben, lesz hova nyúlni a lánynak. Most meg mindenki az anyát védi.

Én meg tudom érteni a kérdezőt is, valószínű nem fogja eldobni a családját, nem lesz apuci kicsi lánya, de ha már egyszer megadatott a lehetőség egy kicsit könnyebb életre, miért ne?

2014. jún. 21. 11:36
 50/77 gabriell88 ***** válasza:
76%
Szerintem mivel oly keveset tudunk a családi háttérről, így azt sem tudjuk, hogy az apa nem nyitott e számlát a kérdezőnek.Lehet, hogy megtette.
2014. jún. 21. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!