Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok, ha egyik...

Ti hogy reagálnátok, ha egyik percről a másikra kiderülne, hogy nagyon gazdagok vagytok az apátok és az ő szülei, felmenői révén? Miért érzek haragot anya iránt?

Figyelt kérdés

Mindig tudtam, hogy anya férje nem az igazi apám, ez nem volt titok. De mindig úgy viselkedett velem, mintha a lánya lennék és sose hittem, hogy egyszer megismerem az "igazi" apámat. Itthon nem beszéltünk róla, amikor régebben kérdeztem, sose kaptam érdemben hasznos választ.

De felkeresett, vagyis anyával találkozott és mondta, hogy találkozni szeretne velem, az apám akar lenni, ha ez még lehetséges ennyi idő után.

Mama pedig nem bírta ki és elmondta, hogy ki az apám és hogy milyen ember...

Nem tudom, hogy mit mondjak neki, ha találkozunk, vagy egyáltalán hogy lesz.

Úgy érzem, hogy haragszom anyára, mert ennyi éven keresztül titkolt mindent, ráadásul pont a pénz miatt nem mehettem abba az iskolába, ahová szerettem volna. Ha tudtam volna, ki az apám, ez nem lett volna akadály.

Nem értem, miért nem beszélt ennyi éven át az apámról.

2014. jún. 21. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:

Nem, nem az ajándék miatt tudom, hogy megváltozik az életem.

Hanem a levél szövege miatt... :)

De biztos jobban tudod, hogy mi áll a levélben, tényleg.

Ez az oldal nem azért van, hogy elmondjátok a véleményeteket egy kérdés kiírójáról, egy felhasználóról.

Hanem azért, hogy a feltett kérdésre válaszoljatok. Hol kérdeztem én olyat, hogy mi a véleményetek róla?!

2014. jún. 21. 10:36
 22/77 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, úgy látszik nem voltál ott, amikor a gerincet osztogatták...

Létezik olyan fogalom is, mint tartás, olvass utána mit jelent.

2014. jún. 21. 10:37
 23/77 anonim ***** válasza:
82%

Ebből látszik, hogy manapság mennyit ér a pénz, és mennyit a szeretet. Az apja b..szott rá egész életében, aztán elég volt 1-2 drága ajándék, és már imádja is a kiscsaj...szánalmas.

Az meg mondjuk még szánalmasabb, hogy ezek után van pofád közölni a válaszolókkal hogy téged nem érdekel a véleményük...akkor miért is kérdezel meg bárkit, ha csak a saját véleményed a fontos?

Szar ember vagy.

2014. jún. 21. 10:41
 24/77 anonim ***** válasza:
86%
Jaj, mert a levélben a feltámadt pillanatnyi lelkiismeret furdalás miatt beígért dolgokat? Nem lesz soha köztetek normális apa lánya kapcsolat, nem nevelt, nem látta az első lépéseidet. Nem is akarta, hidd el, le fog csillapodni. Én a helyedben nem bántanám meg a szüleimet a semmiért. Mégis milyen ember lehet az, aki ennyi idő után ahelyett, hogy tényleg bocsánatkéréssel fordulna hozzátok, szó szerint megvásárolni akar téged és sikerrel, ahogy látom.
2014. jún. 21. 10:43
 25/77 anonim ***** válasza:
82%
Talán éppen azért nem mondta el eddig anyukád, mert tudta, hogy a pénzért képes lennél inkább apádhoz (nem is az apád, csak tőle vagy...) menni :(
2014. jún. 21. 10:43
 26/77 anonim ***** válasza:
84%

Anyukádban biztosan meg volt az oka, amiért nem akart tőle pénzt el fogadni.

Milyen hátsó szándéka lehet apádnak, hogy most eszébe jutott, hogy van egy gyereke?

Ha nagyon akart volna gondoskodni rólad, és támogatni pénzzel, azt megtehette volna anyukád megkérdezése és beleegyezése nélkül is.

Csupán annyit kellett volna tennie, hogy nyit a nevedre egy bankszámlát, és havonta ráteszi a neked szánt pénz. A számlához te csak 18 éves korodban jutnál hozzá. Akkor már nem anyukád, hanem te dönthetnél, hogy elfogadod-e?

Lehet, hogy más életed lesz apukádnál, de nem biztos, hogy boldogabb is leszel.

2014. jún. 21. 10:51
 27/77 anonim ***** válasza:
44%
Azt hiszem, az ilyenek gyermekek miatt válhatott általánossá "az anyját eladná/megb.szná húszfillérért" frázis.
2014. jún. 21. 10:58
 28/77 anonim ***** válasza:
47%
ma 10:52: A lőtéri kutyát nem érdekli, mi a fontos neked, de neten rohadt nagy a pofád, azt látja mindenki.
2014. jún. 21. 10:58
 29/77 anonim ***** válasza:
35%

Gratulálok megmondókapitány...

Kezdjük ott, hogy normális ember megtiszteli annyival a szüleit, és nem bántja meg őket azzal, hogy egy idegentől fogad el pénzt.

Az életedért te felelsz, persze tény hogy egyszerűbb apucit lehúzni, mint elmenni és megdolgozni a pénzért, vagy a tanulásért.

2014. jún. 21. 11:07
 30/77 anonim ***** válasza:
34%
Csak aztán apuci véletlenül nehogy elszegényedjen. Rosszul jön ki, ha valaki a bizonytalan anyagiakra kezd el oldalazni valahova. Lásd pénzes faszival házasodni, aki utána csóró lesz. Nem esik utána olyan jól a szottyadt heréket nyalni, ha nem dagad a pénztárca.
2014. jún. 21. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!