Ti hogy reagálnátok, ha egyik percről a másikra kiderülne, hogy nagyon gazdagok vagytok az apátok és az ő szülei, felmenői révén? Miért érzek haragot anya iránt?
Mindig tudtam, hogy anya férje nem az igazi apám, ez nem volt titok. De mindig úgy viselkedett velem, mintha a lánya lennék és sose hittem, hogy egyszer megismerem az "igazi" apámat. Itthon nem beszéltünk róla, amikor régebben kérdeztem, sose kaptam érdemben hasznos választ.
De felkeresett, vagyis anyával találkozott és mondta, hogy találkozni szeretne velem, az apám akar lenni, ha ez még lehetséges ennyi idő után.
Mama pedig nem bírta ki és elmondta, hogy ki az apám és hogy milyen ember...
Nem tudom, hogy mit mondjak neki, ha találkozunk, vagy egyáltalán hogy lesz.
Úgy érzem, hogy haragszom anyára, mert ennyi éven keresztül titkolt mindent, ráadásul pont a pénz miatt nem mehettem abba az iskolába, ahová szerettem volna. Ha tudtam volna, ki az apám, ez nem lett volna akadály.
Nem értem, miért nem beszélt ennyi éven át az apámról.
CSak a pénze miatt lett volna jó? Szomorú.
REmélem, belegondoltál, vajon mit érez most az, aki helyette felnevelt és eltartott a sajátjaként :(
Nem vagyok pénzsóvár, de ez nem ugyanaz, mintha az apám egy irodai alkalmazott, vagy árufeltöltő lenne a Tesco-ban.
Ti nem tudjátok, mennyi mindenről kellett lemondanom amiatt, mert "nincs pénz", vagy mert más fontosabb volt.
Tudom azt, hogy apa (az igazi) akart anyagilag támogatni, csak anya nem engedte, mert soha többet nem akarta látni és a pénze se kellett neki.
Attól, mert találkozom az apámmal, még nem dobom el őket.
Ha lenne esélyetek arra, hogy mindent megkapjatok, amit akartok, ti is élnétek a lehetőséggel szerintem. Nem tudom elképzelni, hogy valaki azt mondaná egy könnyebb, jobb életre, hogy "Köszi, inkább nem, jobb nekem az átlagos élet.".
Kérdező, megértelek, teljesen igazad van. Ragaszkodj a saját döntéseidhez, ne hagyd, hogy az itteni szirén hangok befolyásoljanak!
Minden okod meg van rá, hogy haragudj egy ilyen anyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!