Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti hogy reagálnátok?...

Szülők, ti hogy reagálnátok? Elmondjam anyának, hogy csókolóztam a mostohatesómmal?

Figyelt kérdés

Mindketten 16 évesek vagyunk, 3 hónapja lakunk együtt, a szüleink nyáron házasodnának össze. Az a helyzet, hogy a srácba nagyon bele voltam esve évekig, osztálytársak voltunk általánosban és most évfolyamtársak vagyunk a gimiben.

Mindig ő volt a "menő gyerek", akiért odavannak a lányok és engem is megfogott, de semmi nem volt közöttünk. Már nagyon régóta nem érzek iránta többet barátságnál, elmondja nekem a dolgait és én is sok mindent megbeszélek vele, szóval jóban vagyunk.

Együtt járunk néha bulizni és szombaton is voltunk, kicsit sokat ittunk és az egyik haverjáéknál voltunk és elkezdtünk játszani és párszor megcsókolt...

Nem volt folytatás, meg semmi, de így is tudják néhányan és nem akarom, hogy anya bárkitől visszahallja, mert a suliban gyorsan terjed minden és egy barátnője ott igazgatóhelyettes.

2014. febr. 4. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne mond el neki. Ha kiderül még ki tudod magyarázni belőle, de így nem kell nagyon erőltetni a témát
2014. febr. 4. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy mondanám. Minek?
2014. febr. 4. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ezzel idegesítened őt. Ha jelentéktelen csók volt, felesleges. Ha megtudja, neki is mondhatod ezt, hogy annyira nem volt jelentősége, hogy el is felejtetted. Ennyi. :)
2014. febr. 4. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

A kérdés rosszul van megfogalmazva: ha a szülők még nincsenek egymással összeházasodva, akkor Neked a fiú (még) nem a mostohatestvéred!!! Azaz mindenféleképpen teljesen idegen.

Másrészt, mi köze anyádnak a Te ártatlan magánügyedhez?? Majd 20 év múlva arról is beszámolsz neki, hogy mikor élsz házaséletet a férjeddel?

2014. febr. 4. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elmondani, de szerintem itt húzd meg is a vonalat, ha a srác a mostohatestvéred lesz. Sosem jó a házinyúlra lövöldözés. Aztán ha szakítotok, a családi élet hogy alakul?
2014. febr. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!