Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok, ha egyik...

Ti hogy reagálnátok, ha egyik percről a másikra kiderülne, hogy nagyon gazdagok vagytok az apátok és az ő szülei, felmenői révén? Miért érzek haragot anya iránt?

Figyelt kérdés

Mindig tudtam, hogy anya férje nem az igazi apám, ez nem volt titok. De mindig úgy viselkedett velem, mintha a lánya lennék és sose hittem, hogy egyszer megismerem az "igazi" apámat. Itthon nem beszéltünk róla, amikor régebben kérdeztem, sose kaptam érdemben hasznos választ.

De felkeresett, vagyis anyával találkozott és mondta, hogy találkozni szeretne velem, az apám akar lenni, ha ez még lehetséges ennyi idő után.

Mama pedig nem bírta ki és elmondta, hogy ki az apám és hogy milyen ember...

Nem tudom, hogy mit mondjak neki, ha találkozunk, vagy egyáltalán hogy lesz.

Úgy érzem, hogy haragszom anyára, mert ennyi éven keresztül titkolt mindent, ráadásul pont a pénz miatt nem mehettem abba az iskolába, ahová szerettem volna. Ha tudtam volna, ki az apám, ez nem lett volna akadály.

Nem értem, miért nem beszélt ennyi éven át az apámról.

2014. jún. 21. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
35%
De örülök 10:52-es hogy te kollektíven tudsz az egész emberiség nevében gondolkodni, nagy ász lehetsz.
2014. jún. 21. 11:10
 32/77 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként mit mondott a mamád, milyen ember ő? És mit mond anyukád, miért utasította el a segítséget, és miért tartotta távol tőled ennyi évig? (hány éves is vagy pontosan?)

Ezzel szemben mit írt le neked az apád ebben a levélben, mit ígért neked?

Azért ezekre az infókra kíváncsi lennék, mielőtt véleményt alkotok rólad/rólatok?

2014. jún. 21. 11:15
 33/77 anonim ***** válasza:
64%
Anyádra ne haragudj,a nevelő apád meg mindig legyen a fontosabb!Biztos volt oka miért nem mesélt.De apádnak is lett volna lehetősége keresni Téged.Én viszont azt mondom,csöppet se fájjon a fejed amiatt itt páran lehurrognak.Az a legkevesebb ad neked ha már az éveket kilopta alólad, nem voltak közös élményeitek emlékeitek stb.Ki az a hülye aki azt mondaná neem?Adjon,amit meg adnak el kell fogadni.neked lesz könnyebb ebbe a gané világba
2014. jún. 21. 11:16
 34/77 anonim ***** válasza:
49%
Sajnálom 10.52-es, hogy csak a Tescoig jutottál. Másnak azért vannak még lehetőségei. Ebben az a szomorú, hogy leírta a kérdező, hogy nem volt sok pénzük. Az apja hol volt akkor? Most is csak megvásárolni akarja, mert egy kis naiv, buta a kérdező. Most se egy apát lát, bár miért is látna, hanem egy bankszámlát, ráadásul van olyan naiv, hogy tényleg elhiszi, hogy most mennyire támogatva lesz. Nem lesz hidd el, ha eddig nem volt, még csak próbálkozás se.
2014. jún. 21. 11:18
 35/77 anonim ***** válasza:
31%

Az itt kommentelő álszentek nagy része, akiknek "nem számít a pénz", egy válás esetén a használt alsóneműjét is megpróbálnák elperelni a férjüktől.

Kedves kérdező, ennek tudatában olvasd és értékeld a válaszokat.

Én neked adok igazat. Tudod miért? Mert én őszinte vagyok!

2014. jún. 21. 11:18
 36/77 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, hogy verte anyádat, mint a répát, és ezért nem akart róla beszélni. Sok pénzes pasas formál jogot arra, hogy elpáholja néha az asszonyt. Ha a gyerektartás sem kell egy férfitól, akkor valami nagy disznóság van a háttérben.
2014. jún. 21. 11:20
 37/77 Kegyetlen Igazság ***** válasza:
20%
Sajnálom 11:18-as ha az álszentséged mellett még a mondatokat se tudod értelmezni. :)
2014. jún. 21. 11:21
 38/77 anonim ***** válasza:
88%

Az én "apám" sebész adjunktus volt, amikor anyuval megismerkedett. Mindkét szülője is orvos. Pénzt ajánlottak anyukámnak, hogy vetessen el, mert nekik nem kell egy virágbolti eladó meg a gyereke a családba... anyu elküldte őket melegebb éghajlatra. 7 éves voltam, amikor új párt talált magának. Ő tanult velem, ő szedett le a fáról, mikor felmentem de lejönni nem mertem, és tőle kaptam szobafogságot, mikor 16 évesen kilógtam éjjel a ház elé :)

Az "apám" soha nem keresett, nem fizetett utánam, két utcával lakik odább... és vérig volt sértve, amikor sem a ballagásomra, sem a diplomaosztóra nem hívtam meg. Azt mondta anyunak, hogy de hát drága és szép ajándékot kaptam volna, ennyire nem lehetek hülye... ezekkel a szavakkal.

de, lehet, hogy hülye vagyok, de nem alázom meg némi pénzért azokat, akik felneveltek.

2014. jún. 21. 11:24
 39/77 anonim ***** válasza:
8%
odébb, nem odább, mindegy.
2014. jún. 21. 11:25
 40/77 anonim ***** válasza:
26%

11:18-as vagyok.

Nagyon szánalmas életed lehet Kegyetlen Igazság, de nyugodtan biztass a nyomorodra másokat is.

2014. jún. 21. 11:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!