Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám lusta vagy ez a normális?

Anyukám lusta vagy ez a normális?

Figyelt kérdés
Nagyjából az összes ismerősömnek az anyukája hét közben főz. (Takarítás nem szokott téma lenni azt nem tudom.) Ezzel szemben az én anyukám hét közben gyakorlatilag semmit nem csinál. Nem takarít (hétvégén se, csak 'alkalmakkor'), nem mosogat (mosogatógépbe apa szokott bepakolni), nem főz... annyit csinál hogy a mosógépbe bepakol kitereget és vasal. Hétvégente szokott főzni de azt se mindig, és ez engem eléggé zavar. Már évek óta ez van (20 éves vagyok), de ha bármikor megemlítem, hogy jó lenne ha nem csak hétvégén lenne meleg étel akkor felháborodik, hogy és ő mit csináljon még? Nem tud minden nap főzni hát mit képzelek. Csak kíváncsi vagyok másnál is így működik-e...

2014. jún. 18. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:

Kaját MOST rendelünk 2-3 hete hétköznapra. (=Apa átveszi a munkahelyén, hazahozza délután, mi bátyámmal megesszük másnap ebédre.) (Ez nem befolyásolja azt, hogy szüleim egész évben rendelnek maguknak a munkahelyre.) Amit meg még írtam, hogy rendelünk az csak a hétvégére vonatkozott amikor mindenki itthon van. Ha anya nem főz. Ez kb 50%-50%.

A megmelegítést arra írtam, hogy valaki kérdezte, miért nem melegítem meg a tűzhelyen... Nyilván a menzán meleg ételt adnak amit meg is szoktam enni. :D De BEVINNI itthonról ha lenne se tudnék, mert nem lehet megmelegíteni bent. Ezért veszek a menzán amit meg is eszek ott. (Amikor van rá idő/pénz) Ennyire nehéz?

Még egyszer, utoljára leírom, hogy csak a szokásokra voltam kíváncsi, az általános véleményre.

2014. jún. 19. 14:34
 72/74 anonim ***** válasza:
56%

google: hideg ebédek

én is azt viszek melóba, mivel betojt a mikró.

egy kis önállóságot már 20 évesen!!!!

2014. jún. 19. 14:35
 73/74 anonim ***** válasza:
56%
Akkor megaptad a kérdésedre a választ: valakik minden nap főznek, valakik nem. Ennyi. Felnőtt vagy, innentől alakítsd úgy, ahogy neked tetszik. Ha 2x akarsz meleget enni egy nap, akkor ebédelj a menzán, és este meg főzz magadnak suli után, ahogy anyudnak kellene munka után. Aztán pedig, ha megtapasztaltad, milyen ez, akkor döntsd el magadnak, hogy akarsz-e minden nap főzni suli, majd munka után, vagy nem. Ennyi
2014. jún. 19. 14:40
 74/74 A kérdező kommentje:

72: Direkt írsz értelmetlen dolgokat? Na mindegy...

Igen, kaptam választ. Valaki főz, valaki nem, valaki meg képtelen értelmezni egy kérdést és válaszolni rá. A hasznos válaszokat megköszöntem már. Csak ennyiről szólt a kérdésem, hogy másnál hogy szokás.

2014. jún. 19. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.