Anyukám lusta vagy ez a normális?
aki leszavazza azt aki azt javasolja, hogy a kérdező magára is főzhetne, annak mi a problémája?
20 éves felnőtt ember, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról.
ahogy kivettem apuka se csinál lótúrót sem, ketten szépen megfőzhetnétek, le is esne anyukád álla.
am. miért most kezdett el ez zavarni?
és üres a kamra? alap élelmiszerek csak vannak otthon, vagy akkor mit esznek apjával ha anyuka nem főz? nézik az üres tányért meg egymást?
apjától nem tud pénzt kérni?
Nézd csak, a 7. hozzászólás volt, rögtön az első oldalon:
Az a 'baj', hogy mindketten rendelnek a munkahelyükre kész főtt kaját és itthon meg csak szendvics alapanyag van, vagy tojás, zöldség (néha már azért sok a rántotta... :D)
és szája nincsen, hogy szóljon az apjának, hogy kell egy ezres?
meg nem értem ha eddig megfelelt, mit háborog most?
Te miből vetted ki, hogy apa nem csinál semmit? A takarítás nagy részét ő csinálja, ahogy már írtam.
Nem most kezdett el zavarni, csak mostanában ez néha szóba került ismerősökkel és mivel náluk ez máshogy van ezért gondoltam, hogy megkérdezem.
Közben látom bemásolta valaki a válaszom, igen, ezt esszük itthon - előre csomagolt péksüti, kenyér, felvágott, tojás.
55: Szerintem nyugodj le. :)
Nem háborgok, egy kérdést feltettem kíváncsiságból (de szerintem ezt már 5x leírtam kb.).
akkor dolgozol, vásárolsz, főzöl
itt rinyálni ezen.
valamiért magasról tojnak rád a szüleid, amit nem vallasz be
Szoktam kapni pénzt, de szorgalmi időszakban főtt kaját sajnos nem tudok bevinni, mert nincs mikró ahol megmelegíthetném az egyetemen.
Apa szokott bevásárolni venni, ez úgy működik, hogy ha felírok valamit hoz, de általában megkérdezik mire kell. Ha szerintük 'hülyeség, most ne főzőcskézzek' akkor elintézi apa annyival hogy nem hoz. Van itthon kb 5000 ft amiből tudunk venni tejet, meg ilyen alap dolgokat ha az elfogy, de ha azt elkölteném valami alapanyagra, hogy főzzek és nem sikerül, akkor azért is én vagyok a hibás. Meg szerintem nehezebb 1-2 emberre főzni mint 4re, mivel ők esznek a munkahelyen ezért itthon már nincs igényük meleg ételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!