Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám lusta vagy ez a normális?

Anyukám lusta vagy ez a normális?

Figyelt kérdés
Nagyjából az összes ismerősömnek az anyukája hét közben főz. (Takarítás nem szokott téma lenni azt nem tudom.) Ezzel szemben az én anyukám hét közben gyakorlatilag semmit nem csinál. Nem takarít (hétvégén se, csak 'alkalmakkor'), nem mosogat (mosogatógépbe apa szokott bepakolni), nem főz... annyit csinál hogy a mosógépbe bepakol kitereget és vasal. Hétvégente szokott főzni de azt se mindig, és ez engem eléggé zavar. Már évek óta ez van (20 éves vagyok), de ha bármikor megemlítem, hogy jó lenne ha nem csak hétvégén lenne meleg étel akkor felháborodik, hogy és ő mit csináljon még? Nem tud minden nap főzni hát mit képzelek. Csak kíváncsi vagyok másnál is így működik-e...

2014. jún. 18. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
25%

aki leszavazza azt aki azt javasolja, hogy a kérdező magára is főzhetne, annak mi a problémája?

20 éves felnőtt ember, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról.

ahogy kivettem apuka se csinál lótúrót sem, ketten szépen megfőzhetnétek, le is esne anyukád álla.

am. miért most kezdett el ez zavarni?

2014. jún. 19. 11:43
 52/74 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom elolvastad-e a válaszokat, de a kérdezőnek nem a főzéssel van baja, írta is, hogy szokott főzni, ha van miből. De mivel egy árva kanyit nem adnak neki, alapanyag meg nincsen a főzéshez, ezért a semmiből max kőlevest tud főzni. Itt van a probléma, és nem a hozzáállással.
2014. jún. 19. 12:00
 53/74 anonim ***** válasza:
71%

és üres a kamra? alap élelmiszerek csak vannak otthon, vagy akkor mit esznek apjával ha anyuka nem főz? nézik az üres tányért meg egymást?

apjától nem tud pénzt kérni?

2014. jún. 19. 12:02
 54/74 anonim ***** válasza:
83%

Nézd csak, a 7. hozzászólás volt, rögtön az első oldalon:

Az a 'baj', hogy mindketten rendelnek a munkahelyükre kész főtt kaját és itthon meg csak szendvics alapanyag van, vagy tojás, zöldség (néha már azért sok a rántotta... :D)

2014. jún. 19. 12:04
 55/74 anonim ***** válasza:
51%

és szája nincsen, hogy szóljon az apjának, hogy kell egy ezres?

meg nem értem ha eddig megfelelt, mit háborog most?

2014. jún. 19. 12:05
 56/74 A kérdező kommentje:

Te miből vetted ki, hogy apa nem csinál semmit? A takarítás nagy részét ő csinálja, ahogy már írtam.

Nem most kezdett el zavarni, csak mostanában ez néha szóba került ismerősökkel és mivel náluk ez máshogy van ezért gondoltam, hogy megkérdezem.

Közben látom bemásolta valaki a válaszom, igen, ezt esszük itthon - előre csomagolt péksüti, kenyér, felvágott, tojás.

2014. jún. 19. 12:06
 57/74 A kérdező kommentje:

55: Szerintem nyugodj le. :)

Nem háborgok, egy kérdést feltettem kíváncsiságból (de szerintem ezt már 5x leírtam kb.).

2014. jún. 19. 12:07
 58/74 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom most telt be a pohár. Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért nem kér pénzt, ez abszolút jogos, erről nem esett szó.
2014. jún. 19. 12:07
 59/74 anonim ***** válasza:
21%

akkor dolgozol, vásárolsz, főzöl

itt rinyálni ezen.

valamiért magasról tojnak rád a szüleid, amit nem vallasz be

2014. jún. 19. 12:08
 60/74 A kérdező kommentje:

Szoktam kapni pénzt, de szorgalmi időszakban főtt kaját sajnos nem tudok bevinni, mert nincs mikró ahol megmelegíthetném az egyetemen.

Apa szokott bevásárolni venni, ez úgy működik, hogy ha felírok valamit hoz, de általában megkérdezik mire kell. Ha szerintük 'hülyeség, most ne főzőcskézzek' akkor elintézi apa annyival hogy nem hoz. Van itthon kb 5000 ft amiből tudunk venni tejet, meg ilyen alap dolgokat ha az elfogy, de ha azt elkölteném valami alapanyagra, hogy főzzek és nem sikerül, akkor azért is én vagyok a hibás. Meg szerintem nehezebb 1-2 emberre főzni mint 4re, mivel ők esznek a munkahelyen ezért itthon már nincs igényük meleg ételre.

2014. jún. 19. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!