Anyukám lusta vagy ez a normális?
29: Mifelénk az Uncle Ben's-ben van hús is. :D (persze gondoltam, hogy a pár felsorolt dologból majd ki lesz választva valami, hogy belekössenek)
Nem érdekelt a főzés soha különösebben, elég annyi, hogy amiket szeretek meg tudjam csinálni. Persze ez is egyszerűbb lett volna, ha valaki megtanítja hogy kell, de ez van. Gyakorolok ha tudok, de nem erről szólt a kérdésem, bár sajnos a válaszolók többsége leragad az első dolognál amibe bele lehet kötni.

Úgy néz ki, hogy te nem tudod értelmezni azokat, akik írtak neked. Senki nem írta, hogy a szüleidnek ki kellett volna téged tennie 18 évesen, hanem azt írtuk, hogyha már ilyen jó helyzetben vagy, hogy a tanuláson kívül az égvilágon semmivel nem kell törődnöd, akkor cserébe 22 évesen már egy kicsit jobban beszállhatnál a közös dolgokba, minthogy gyakorin panaszkodsz, hogy anyukád kevésszer főz. Komolyan te elvárnád, hogy te nyáron otthon csücsülsz, anyukád meg dolgozik, és miután hazaér, még főzzön neked? Hát a pofámról leszakadna a bőr.
Amúgy meg pontosan tudom, hogy hogyan működnek az ösztöndíjak. Ha a szakos tárgyaidból ötöseid vannak, akkor az a pár maradék tárgy nem húzza úgy le, hogy ne kapj valamennyi ösztöndíjat!
Nem 22 éves vagyok, hanem 20.
Van 6 szakos tárgyam és 7 általánosan kötelező/választható.
Egyébként nem a nyárról volt szó, ezt ti hoztátok most csak szóba. De nem erről szólt a kérdésem. Igaz, nem írtam bele, hogy tanítási/szorgalmi időszakban, természetesen a nyár más dolog.

" léteznek általánosan kötelező tárgyak is, amik vagy nem érdekelnek, vagy a tanár megy rá a szívatásra. "
Hátha így elolvasod.

36: Köszönöm a normális választ! :)
A 'plusz bérletem' csak kb 1000 ft havonta, BKV-bérlet mindenképp kell, szóval csak ennyibe kerül az utazás, ez így nem sok és eddig egyszer tartott túl sokáig, az is kb 1,5 óra volt a 40 perc helyett. Nem járok el sokat szórakozni, tehát ilyenre nem megy el pénz, igazából a gimihez képest nincs anyáéknak plusz költségük az egyetem miatt.
Mielőtt nekem esnének: nem azért hasznos a 36os válasz, mert azt írta, hogy 'lusta', hanem mert leírta a véleményét, hogy náluk hogy volt ez és mindezt normális hangnemben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!