Anyukám lusta vagy ez a normális?
Attól függ. Mondjuk semmiképp sem jó, hogy hétköznap ezek szerint nem esztek normális, otthoni főztöt, de ha anyukádnak sok a munkája, vagy nagyon stresszes, akkor nem meglepő, hogy nincs ereje minden nap főzni. Apukád mennyit segít be? Ő sem főz soha?
Nem lehet, hogy beosszátok, hogy egyszer ez, másszor amaz főz? Akár te is beszállhatsz, 20 évesen már bőven elláthatnád ám magad.
Nekem minden nap főzött-főz anyukám, már házas vagyok, így anyósomról is tudok nyilatkozni, ő is minden nap főz. Jelenleg velük élünk együtt, csak külön háztartásban, a konyha közös, hol ő, hol én, de főzve van minden nap. Ritka, amikor nincs. Akkor nincs főzve, ha előző napról maradt több ennivaló.
És ugyanúgy megvan mellette a takarítás, mosás, mosogatás (ja, és nem mosogatógéppel, hanem kézzel).
És a legtöbb család, akit ismerek, ott is minden nap szinte főzve van.
De hogy őszinte legyek, azért annyit megjegyeznék, hogy már 20 éves vagy. Ha főtt ételt akarsz enni, hát főzz meg te!:)
Osszátok be. Hétvégén főz anyukád, kedden te, csütörtökön a bátyád. És akkor mindennap van valami.
Azért 20 éves korodra megtanulhattad volna már a főzést. Én a Nosalty-hu oldalon találok mindig jó recepteket.
Egyébként az én anyukám is ilyen típus. Felőle a sütő be is pókhálósodhat :D
Most már külön háztartásom van, én magam főzök, hetente 3-4 alkalommal.
Otthon pedig inkább apu, anyu ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!