Kiskoromtól kezdve azt mondta nekem sokszor, hogy ne menjek férjez és gyereket se szüljek. Ezt úgy naponta 1x elmondta.
20 éves vagyok, túl vagyok egy 2 éves kapcsolaton, aminek azért lett vége, mert én sok egyedüllétre vágytam. Irtózom a gyerekektől, nem bízok a férfiakban.
Kiskoromtól ezt hallgattam, hogyan változtassak a gondolkodásomon?
Szegény anyád! Nagyon boldogtalanná tette saját magát egy férfi miatt és így próbálja felmenteni magát egy párkapcsolatban elkövetett hibájáért.
2014. ápr. 18. 19:13
22/26 anonim válasza:
20 éves vagy. 20!!!!
Nem 40.
Bőségesen ráérsz még férjhez menni. családot alapítani, netán gyerekvállaláson gondolkodni. Addig simán változhat a véleményed.
2014. ápr. 18. 19:23
23/26 anonim válasza:
20 évesen én sem akartam még gyereket. Sőt, férjet sem! Ha láttam szembe jönni egy babakocsit, előbb néztem meg az anyuka cipőjét vagy táskáját, mint a babát. Kellett egy férfi, aki miatt vágytam a családra, és a gyerekere. Most vagyok 31, jelenleg terhes a második babával. És a világ legjobb dolgának tartom a családot! Csak meg kellett találni azt az embert, aki miatt felébredt bennem ez az érzés! Szerintem semmi baj nincs veled! Nem lehet valakibe belenevelni, hogy ne legyen gyereke, vagy családja. Akárhányszor elmondhatja anyukád, ez belülről jön. Majd egyszer te is fogod érezni a vágyat a családra és a gyerekre. Ez jön ösztönösen. Ha pedig mégsem jön, akkor sincs semmi baj, sokan élnek boldogan, teljes életet gyerek nélkül. Fiatal vagy még, ne legyen rossz érzésed amiatt, hogy ezeket nem érzed még!
2014. ápr. 18. 19:35
24/26 anonim válasza:
Tudod kérdező, nagyon egyezik a gondolkodásunk. Csak nekem a szüleim pont az ellentétét mondták mindig, mint a Te anyukád. Szóval nem hinném, hogy nevelés kérdése lenne ez.
2014. ápr. 18. 21:43
25/26 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy ha undorítónak tartod a gyerekeket, akkor minek akarsz?
Ha rettegsz a házasságtól és nem akarsz megházasodni, mert nem bízol a férfiakban, akkor nem házasodsz meg és ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!